BoberHello world

Moj prvi blog pozdravlja svet!

V življenju sem že najmanj 2456. razmišljala o blogu. Ker sme želela ustvarjati svoj semi medij in razglašati svoja mnenja o svetu, ker mi je bilo prekleto dolgčas, ker so blogerji tako neznasko kul, ker mi je bilo dolgčas, ker nisem imela zvezka in sem želela pisat dnevnik in ker mi je bilo dolgčas. Potem je nekako prevladala kombinacija moje narcisoidnosti, prijaznosti in seveda dolgčas.

Letos sem postala absolventka in s tem dobila še nekaj milonkrat več prostega časa in s tem dolgčasa. Le tega preganjam z različnimi ročnimi deli in splošnimi pripravami na poklic gospodinje. (Kljub feminizmu v rani mladosti se mi le to zdi precej idealen poklic.) Moja narcisoidnost se kaže v tem, da se s svojimi izdelki rada hvalim in kje je primernješa platforma za to kot internet?

Naslednji (dobrosrčni) razlog za začetek bloga je, da bom na njem objavljala različne tutoriale (vodiče?) za izdelavo vsega mogoče uporabnega, neuporabnega in hrane. Zelo me je namreč jezilo, da nikjer nisem našla nobenih navodil za izdelavo česarkoli v slovenščini.

Sicer pa še nekaj besed k naslovu. Nekdo nekoč nekje je začetnice besede bored beyond any recognition zbral v BOBAR in nato preoblikoval v ušesom bolj prijazno besedo bober. Po domače, bober je sinonim za najhujšo obliko dolgčasa in le to bomo poskušali s pomočjo tega bloga preganjati:)

ah, ps: imam disleksijo in hitro tipkam. Se oproščam za vse napake.

  • Share/BookmarkKomentiraj

(obvezno)

(obvezno)Formiranje komentarja
Nazaj na Vrh | Tekstovno območje: Večje | Manjše

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !