Boberomg, OMG, omg, dobila sem *svoje* blago

Vrnila sem se iz semi dopusta (festival Sajeta pri približno -20 ni ravno to kar si človek tipično predstavlja kot dopust), ki je bil vseeno čisto vredu, samo da me je pustil utrujeno, prehlajeno,  bolečim grlom. Spala sem nekje 14 ur in popila malo čaja in zdaj je že skoraj OK, ampak še posebeje me je pozdravil paketek, ki me je čakal na pošti in po katerega je moral moj dragi pod vpilivom mojih ubogih bolanih oči. Prišlo je namreč MOJE blago. Blago, ki sem ga sama oblikovala in so mi ga v Ameriki natisnili. Občutek držat v roki kos blaga s tvojim vzorcem je še kr hc awesome in spet si želim postat oblikovalka blaga, ko bom vlka, čeprav sem seveda že precej velika in imam službo in nimam pojma kako postaneš oblikovalec blaga.

Kakorkoli blago seveda ni čisto tako kot design na ekranu in mogoče si prvo sekundo malce razočaran ampak potem ugotviš, da je vseeno noro kul in se kr ne moreš odločit kaj bi si zašil. (nažalost ga  za kaj drugega kot kako majico ali tobico ni dovolj…)

tukaj pa slike:

najprej blago na navtično temo (ki je bilo do zdaj v contestih najboljše, doseglo je namreč 18. mesto od okrog 200 prijavljenih)

navtika

In še blago na srednjeveško temo, ki sem ga pozabla prijavit, mi je pa blazno všeč:)

srednji_vek

In če bi ga slučajno radi kupili, naročite ga lahko tukaj

 • Share/BookmarkTrackbacks & Pingbacks

 1. » moar bags, moar fun Bober Pingback dne 27.09.2010, 19:16

Komentarji

 1. 1 Patricija komentira:

  Hej, oblikovalka blaga!
  Tuhtala sem, na kaj me to “navtično blago” spominja… in potem sem se spomnila, da je podobno enemu prtičku iz moje zbirke iz otroštva (ki je mislim da ni več :P ), potem sem še nekaj časa tuhtala, kako sramotno je to, da si nekoč zbiral papirnate serviete in če bi ta komentar morala napisat pod nekim vzdevkom/lažnim imenom ;) .

  Drugače pa super so ti tole stiskali! Kaj boš iz tega ustvarila?

  Objava 2.08.2010, 16:28
 2. fenchurch 2 fenchurch komentira:

  torbico. htela sem majco pa ga je ful premalo. se spravljam zdaj zraven pa je prevroče:)
  fajn je blo zbirat papirnate serviete, ziher so bli fajn vzorci gor, ki bi postali lepo blago,… zakaj smo bek pometali vse te zbirke:)?
  sicer maš pa ful kul ime in ne rabiš ful kul vzdevka, samo priimek bi se mogu še videt:))

  Objava 2.08.2010, 16:33

Komentiraj

(obvezno)

(obvezno)Formiranje komentarja
Nazaj na Vrh | Tekstovno območje: Večje | Manjše

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !