Bobermuce in vrata in torbice

Spet je nastopil čas, ko vas bom, imaginarni bralci (ko sem končno zrihtala google analyitcs je pokazal, da je ne vem kolko, ampak tam nekje 99% obiskov pod 10 sec:)), prosila da tukaj glasujete za moje blago.(Na tej strani vsak teden priredijo natečaj za design blaga na neko temo, zmagovalec dobi bon za 100$ za naročanje blaga. Drugače je stran namenjena naročanju lastnih designov blaga, ki jih potem sprintajo. Če slučajno berete tole in moj blog berete prvič). za glas predvsem zato, ker spet nimam skoraj nič šans in je imelo vsaj 5 ljudi enako idejo kot jaz za blago na temo vrata in okna. vrata in okna in muce. ampak ker je meni vseeno ful všeč, mu delam promocijo. ponosna sem nanj, ker je nastalo z grafično tablico, s katero se še ne štekama nekaj ful, in je povsem simpatično.  reče se mu kitten on your doorstep in moj nick je p_kok. Glasuje se tako, da se klikne na popolnoma vse dizajne ki so vam všeč, okrog katerih se potem nariše zelen okvir. Ko potem pregledate vseh 8 strani (in eni dizjani so spet res kul in vredni ogleda in glasu kogarkoli) kliknete I’m done, save my votes. Glasujete lahko tudi za vse tam, če so vam všeč, spoonflower vas ne omejuje.

Poblizu blago izgleda takole(od ne tako blizu kot je npr na strni je pa vijolčno in gor so še kr florescentna zelena vrata:)):  kitten closein

Drugače sem pa iz enega drugega blaga, ki je tudi moje in je nekaj postov nazaj objavljeno in malo bolj opisano, izdelala torbico s kovinskim okvirjem. taka mini je, v angleščini se imenujejo pouches in nimam pojma kako se to prevede, kr vbistvu nisem nek ful fashion fanatik.  so pač majhne in ljubke in ponavadi nimajo ročajev ali česa podobnega.

torbi

Mislim, da se lahko vsi strinjamo, da morem delat na svojih sposobnostih šivanja na roko. Morda ne vsi, ampak ziher je pa kje še kdo, ki se strinja, da je nasploh čisto prisrčna zadevica.

Ja, učit bi se mogla za faks.pa je tolko drugih bolj zabavnih stvari za počet…

  • Share/BookmarkKomentiraj

(obvezno)

(obvezno)Formiranje komentarja
Nazaj na Vrh | Tekstovno območje: Večje | Manjše

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !