Boberpoletni torbičast fotošuting, prvič

Prijateljica Š ima nov fotoaparat. O fotapratih nimam pojma, ona pravi, da je kao še kr slab, meni se zdi kul- ker mu pripada profesionalno izgledajoči Nikon trak. Vbistvu ziher ni slab, za nas navadne smrtnike, ampak ljudje, ki se ukvarjajo s fotografijo imajo pač drugačne standarde. Meni se zdi čisto super, posebej super pa so fotke, ki jih dela.

Tako sma se predvčerajšnjim, skupaj z mojim dragim, ki je imel nalogo tovorjenja vseh potrebnih materialov in strokovnjega svetovanja,  odpravili iskat primern travnik/naravno okolje za fotošuting torbic, ki se jih hočem znebit. Nekoč sem že omenjala, da jih želim začet prodajat, ampak moj motiv nikakor ni bajno zaslužit in živet od tega. Trenutno imam pač polno sobo torbic, ki jih ne uporablajm in kr naprej si želim šivat nove. To pa stane denija(/denar). Ergo, prodajala bom že narjene torbice, da bom imela denar, da bom kupla blago in delala nove. In tako naprej in naprej. (Morda, če bo plan uspešen, si bom vmes lahko za dobljen denar privoščla še kak sladoled).

In ker delam v oglaševenaju vem vsaj toliko, da je lažje prodat nekaj kar ima vsaj kolko tolko lepo fotografijo. Na faksu so me naučili tudi, da se pri fotografiranju za oglase ni pametno usmerit zgolj na produkt, ampaj je fajn prodat zraven še doživetje. Navsezadnje punce ne kupujejo torbic zgolj za to, da bi zadovoljile svojo potrebo po tem, da imajo prostor za vse svoje stvari. Ne. Zraven je še element zadovoljstva, da imaš nekaj lepehga in vsega kar ti bo ta lepota prinesla. In če kupuješ ročna dela daješ še nek drug statemnt. Itd. Sploh se ne bom spuščala v globine tega. Na vsak način sem želela, da so fotke več kot samo fotke torbic. Ne zdaj baš nekaj kompleksenag, kar bi zahtevalo manekenke, ampak, da majo torbice vsaj zraven še neke rekvizite, ki nekaj predstavljajo. Po možnosti na neko temo. In je nastala tema romatičn poletni piknik(Hvala Š za idejo:)). Sploh se ne bom spuščala v to kaj ta tema subtilno sproča. Na vsak način je dekliška in simpatična. Taka, kot si predstavljam, da so moje torbice.

Ker Š fotke še obdeluje in ima v življenju še kaj boljšega za počet kot to, mi je do zdaj poslala samo slike ene trobice. In te so tukaj na hitro združene v eno (tudi jaz imam v teoriji kaj bolj pamenteg aza počet kot gledat fotke. npr učit se za jutrišnji izpit…).

V prihodnosti pričakujte več!

fotosuting

 • Share/BookmarkKomentarji

 1. 1 Maja (naročite se na komentarje) komentira:

  wooooooow…. KA JE LEPAAAAA :| mela bi jo -.-

  Objava 25.08.2010, 17:01
 2. fenchurch 2 fenchurch komentira:

  še čisto malo pa bo naprodaj:) mislim da jo bom dala na dražbo, glede na zanimanje:D

  Objava 25.08.2010, 17:02
 3. 3 Biba komentira:

  Res je luškana. Prijema me, da bi začela šivat…

  Objava 26.08.2010, 09:01
 4. fenchurch 4 fenchurch komentira:

  hvala. fajn je šivat, priporočam. slej ko prej sicer postaneš odvisn (kot je verjetno razvidno iz mojega posta). je pa vsaj produktivn hobi:)

  Objava 26.08.2010, 10:40
 5. 5 Maja (naročite se na komentarje) komentira:

  hehe…dražba ja :) mislm da bom, prec k pridem z dopusta domov, šla iskat če je kje kako blago :) pa bom tut js šivat začela :D

  Objava 26.08.2010, 14:36
 6. fenchurch 6 fenchurch komentira:

  priporoačm trgovine z blagom na kg. ker blago je ful bolj drago kot bi si človek mislil… :)

  Objava 26.08.2010, 14:41

Komentiraj

(obvezno)

(obvezno)Formiranje komentarja
Nazaj na Vrh | Tekstovno območje: Večje | Manjše

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !