Boberkawaii

Kawaii bi lahko pojmovali kot japonski stil risank in stripov in popa, oziroma kot nekaj takega sem ga pojmovala jaz. Vikipedia ga definira kot del japonske kuluture in se v temo malo bolj resno poglobi. Če koga zanima, lahko več o tem prebre tukaj. Zadnje čase se je po internetu še kr hudo razpasel in čeprav mi je njegov prvi val popularnost s hello kitty na čelu šel grozljivo na živce(heloukiti me še zmeraj nervira,…), mi je ljubkost v drugem valu nekako prirasla k srcu. Ampak v moderate količinah. En doughnat ki se prikupno smeji in mežikaj je awesome. Cela množica, pomožnosti v kombinaciji z mačkami in marsičem drugim, je too much. Všeč mi je npr večina stvari tukaj, potem so pa seveda take stvari, ki mi grejo na živce. Tole, naprimer ( In ja, nerdy glasses na 80% ljudi izpadejo precej neumno. Kako morajo izpasti šele te?)

kakorkoli, kawaiiju sem se postvetila zaradi spoon flowerja, ta teden so namreč tako poimenovali svoj tedenski natečaj. In ker sem obsedena z mačkami in torbicami, sem vse skupaj združla v “kroj”, ki se ga natisne na 1 m blaga, izreže, zašije in se spremeni v kawaii tote torbico(milion angleških izrazov je za torbice… a jih mamo v slovenščini tudi:)? nikoli jih namreč nisem zapazla). Trenuto lahko za moje blago glasujete tukaj, za kar bi vam bila neskončno hvaležna:)

vse skupaj izgleda takole:

ampak na glasovanju se vidi zgolj košček.

Komaj čakam da blago prispe k meni, piše da ga bodo natisnili čez nekje 3 dni, potem ima pa pred sabo še en teden potovanj. Če se zadeva obnese, se mi bo odprl cel nov in awesome svet oblikovanja in tiskanja krojev. Nikoli več prerisovanja na papir, rezanja in prerisovanja na blago…

No,… nikoli več, tale špas še zmeraj ni ne vem kak poceni…

  • Share/BookmarkKomentiraj

(obvezno)

(obvezno)Formiranje komentarja
Nazaj na Vrh | Tekstovno območje: Večje | Manjše

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !