BoberPink is the color of …

Že pred tem vikendom sem imela zelo resen namen napisat nekaj o mojem odnosu do roza barve. Včasih se mi je zdel zanimiv, sčasoma pa spoznavam, da imam očitno po svetu kar nekaj somišljenikov.

Glavne in najbolj awesome semisomišljenike sem lahko (ponovno) občudovala v soboto. Griderman 2. Vse, kar imam za povedat o njihovem koncertu je tole: imeli so roza bobne. Kdor je bil tam, ne rabi mojega komentarja. Kdor ni bil tam, in je fan, mora moj komntar razumet. Vsem ostalim je pa za njih verjetno tako ali tako vseeno:)

Torej, kakšen je moj odnos do roza? Kot oblačila jo z dna duše sovražim. Sovražim roza majčke in roza čevljčke. Imam zgolj 2 roza majci. Ena je že precej znucana, saj je od Caveovega solo koncerta v Križankah pred 5 leti. Druga je iz hard rock cafeja v San Francisu. Obakrat se mi je uporaba roza zdela sorazmerno polna humorja. (pri Nicku bolj, pri hard rocku manj. )

Ampak roza gadeti (in podobne zadeve)… OMFG, I want everything in pink! Pred par mesci sem si skorja kupla nenormlano drag polaroidni fotoaparat. Ker je bil roza. (In ker sem si vedno želela trest fotke in si pet “shake it like a polaroid picture”). Roza digitalci? <3<3<3. Roza vespa? Z roza čelado? Če bi obstjala karšnakoli možnost, da dejansko našparam dovolj denarja za kaj takega, tri mesece ne bi jedla drugega kot kruha. Ampak bottom line je, da obstaja the mother of all pink things I would not eat for…
Roza kitchem aid.

(predtsvljajte si tak angelski aaAAAAA)

(fotko sem vzela iz googla. pojma nimam kdo ma avtorske)

V lj vem da jih majo v tisti fancy trgovinici, in da so ene 10000x dražji kot bi lahko bli. Amerški pa tu zaradi takih in drugačnih razlogov, ki mi jih je moj oče, diplomiran inžiner elktrotehnike, razložil, bojda ne bi delal tako kot treba. Oz. nekaj mu pač nebi pasalo. Ampak, obljubim pri vseh kuharskih bogovih, če ga bom v SF vidla za ceno, ki si jo lahko privoščim, si ga bom kupla. Ja, ja, sej mamo doma rdečega kenwooda, ki lepo paše k vsem drugim rdečim kuhinjskim napravam… Amapak roza kitchenaid. aaaaaaaaaaaaaaaah…

 • Share/BookmarkKomentarji

 1. irena 1 irena komentira:

  Jaz popolnoma razumem in delim tvoj odnos z roza. :) podobno se mi dogaja ob kakšnih kičarijah – ne prenašam prenasičenosti, nabuhlosti in ovenčanosti z vsem i svašta, ampak vsake toliko časa pa me popolnoma odnese v kakšen mali eksces kiča. Brez neke logike. Pri oblačilih v obliki dodatkov (občasno), kičasti usb, kičasta ovratnica za psa. Vsak rabi malo kiča v primerni dozi, heh.

  Objava 14.10.2010, 13:27
 2. fenchurch 2 fenchurch komentira:

  egzekli. Sploh kake malenkosti, ki jih kupiš povsem impulzivno, me ponavadi še lažje premamijo kičaste:)

  Objava 14.10.2010, 13:55

Komentiraj

(obvezno)

(obvezno)Formiranje komentarja
Nazaj na Vrh | Tekstovno območje: Večje | Manjše

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !