Boberangina in mini suši in prikupni roboti

V četrtek sem zbolela. Zna biti, da od overdosa Project runwaya (do danes sem pogledala 5 sezon, ker gledam serije in vse to tako kot berem knjige -če mi kaj ni zanimivo, preskočim. tako da sem pogledala tudi vse že obstoječe dele Raising hope, 5 slabih filmov, nov del Greys anatomy (tega ne preskakujem, ker je ZAKON) in dosti sem spala, ja.) Na vsak način sem imal prvič po xy letih pravo vročino, tako več kot 38 (moja telesna temeperatura v povprečnih dneh je 35,7, tako da že magično mejo 37 redkokdaj prestopim), halucinirala/sanjala, da živim v gazi in je treba bežat, potem sem halucinosanjala, da iz neznanega razloga napol gola ležim na nizozemkem pločniku in je eksplodirala elektrana v Krškem in je treba bežat, potem pa zelo veliko o šivanju oblek in gejih. Ni blo fajn. Ker sem najprej mislila, da je viroza in bo minlo, sem antibiotike začela jemat komaj predvčerajšnjim in včeraj začela izkašljevat neskončno nasty zadeve. Danes sem 70% ok, cel dan sem zavita v koco pred računalnikom, pogledala sem 6. sezono hajdijinih modnih oblikovalcev in 3 slabe filme in cel dan zraven mečakala fimo maso. Polimersko glino? Slovenci preveč težimo k poimenovanju zadev po njihovoh znamkah in nihče nas ne plačuje za to.

In nastalo je tole:

Oba sta za Avstralko s katero sma v “I love cooking” swapu. Ja, malo sem swap obsesed, to je že moj 3. in 4. je na poti:) Če je pa faaaajn:) Ok, čokoladni je malo sakal, ampak za tega verjamem da bo kul. Sploh ker grejo moje zadeve v Avstralijo! awesome! Inspirirana sta po njenem wistu, da ne bo pomote ali miselnosti, da kradem tuje ideje. Robotka sta kopija teh zadev. Moja je samo ideja z mini metlico (ki jo morem poravnat in jo je bilo prekleto težko nardit:)) in keksom. In precej slabša sta od robotkov na etsyu, ampak vseeno prikupna. Ime jima je Blöoš.

Tudi cela kolekcija mini japonske hrane je za njo.

In ker mi je ostala veliko mini zelenjave sem nardila še tole:

In ker sem slikala sproti še tole:

 • Share/BookmarkKomentarji

 1. Snowblind 1 Snowblind komentira:

  nimam pojma o čem, ampak suši je fckn awesome :mrgreen:

  Objava 17.01.2011, 16:30
 2. fenchurch 2 fenchurch komentira:

  hvala:) čeprav nimam pojma o čem nimaš pojma:)

  Objava 17.01.2011, 16:36
 3. 3 eka1 komentira:

  “Oba sta za Avstralko s katero sma…”
  Tale “sma” mi gre pa kar na bruhanje :(
  pa drugače čisto simpatičen blog :)

  Objava 17.01.2011, 21:03
 4. fenchurch 4 fenchurch komentira:

  očitno morem nekam na vlko napisat to, da ne bom mela pod vsakim postom tega komentarja: Ker je po mojem mnenju blog namenjen osebnenmu izražanju in ne literarnim presežkom, ga pišem tako kot govorim. In sem Mariborčanka in govorim sma. In tega ne mislim spreimnjat.

  Drugače pa hvala za komentar.

  Objava 18.01.2011, 08:30

Komentiraj

(obvezno)

(obvezno)Formiranje komentarja
Nazaj na Vrh | Tekstovno območje: Večje | Manjše

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !