BoberSnuggeh (priznjate si, tudi vi si ga želite)

YouTube slika preogleda

Verjetno je bila moja reakcija na to reklamo popolnoma enaka kot reakcija vseh ljudi mlajših od 65 in neoobesednih z nakupovanjem stvari na TVju. Te reklame so pač vse popolnoma enako WTF?!? Ampak ko začne oče šparat na ogrevanju in je povprečna temeratura v hiši 18 °C in sediš pred računalnikom zavit v koco in te zebe v roke ali vrat, brskaš po svojih tipičnih crafty forumh in naletiš na celo množico homemade snuggijev, se pa začneš malo spraševat, če zadeva mogoče vseeno ni tako neumna. Seveda ga nikoli ne bi nosila na nogometno tekmo- verjetno za to, ker ne hodim na nogometne tekme, in verjetno jih ne bom v različnih barvah podarjala za darila. Na vsak način zanj ne bi plačala veliko denarja…

Včeraj sva bila z dragim v Ikei in nakupla celo množico zadev za lepšanje sobe, naletal pa sma tudi na flisaste koce za 1,75€. In si kupla tri in naredila dva snuggija. Da boma mečing in še bolj penzionistično na svojem novem kavču (ki je zgolj postelja, ki sva jo s 50€ in množico šivanja in povštrov spremenila, ampak o tem več kdaj drugič- ponosna sem namreč na nov izgled sobe) gledala Family guya. Fajn bo.(N. mi ne pusti dajat njegovih slik na net. Mogoče hoče bit kdaj predsednik. Verjeno bom odlična prva dama:))

Ps.: Ko si boste priznali, da ga želite in si ga boste želeli nardit sami: Preprosto zmeriš razmik med rokami osebe za katero šivaš. Preložiš eno koco na pol in kakih 20 cm pod zgornjim robom, od pregiba oddaljeno poliovico razmaka med rokama, izrežeš luknjo na vsaki strani koce. Iz druge koce izrežeš dva kvadrata, ki imata daljši strani dolgi kot dolžina rok, krajši stranici pa dolgi kot obseg odprtine za roke. Zašiješ dva tulca in prišiješ na lukne. In imaš snuggie. Traja ravno pol ure in moj je stal manj kot 3€.

 • Share/BookmarkKomentarji

 1. M&M 1 M&M (naročite se na komentarje) komentira:

  a ne se hecat, ne, pa si ga ne želim :)

  Objava 23.01.2011, 13:09
 2. fenchurch 2 fenchurch komentira:

  globoko v sebi:) nenormlano fajn je:D

  Objava 23.01.2011, 13:43

Komentiraj

(obvezno)

(obvezno)Formiranje komentarja
Nazaj na Vrh | Tekstovno območje: Večje | Manjše

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !