Boberflaming

Spet sem se spravla oblikovat blago na spoonflower. Da se bom malo vrnila na pot svojih sanj. Ja, še kr sem precej slaba, ampak to tedensko blago mi je pravzaprav dovolj všeč, da bom ob večjem denarnem prilivu kupla 2 metra in si naredila poletno obleko iz njega. Se mi zdi. Ker 2 metra svile, ki bi jo v ta namen želela uporabit, sta še skoraj 55€. Ta ta denar pa morem precej časa delat.

Tema tedenskega natečaja na spoonfloverju je bila  pojntilizem(ako se mu tako reče tudi v slovenščini) in čeprav vem, da se striktno nisem držala nekih pravil slikanja s pikami, so še vseeno pike. Malo modernejše in malo spominjajoče na teste za barvno slepoto. But I like it that way.  Izgleda nekako takole, če bi bilo prav obrnjeno (naučila sem se, da moreš, ko daješ zadevo na net, vse skupaj obrnit ležeče, če je “border print”- robni vzorec?, da je roba vedno več, ko je metrov več:) Precej logičen koncept, če pomisliš.)

Sicer pa bi vas, kot vedno do zdaj, ko sem govorila o blagu, prosla za uslugo. Da glasujeta zame. Seveda predvsem, če vam je zadeva všeč. Tukaj morate klikati tako dolgo, da pridete do mojega blaga. Po poti lahko kliknete na vse, ki so vam všeč, spoonflower to omogoča. Ko pridete do mene, kliknete, moja slikica dobi zelenokvir in potem morate žal čisto do 7. strani in tam kliknit I’m done, save my votes.

Ok, dolgčas mi je. Vem da niste neumni ampak za vsak slučaj, izgledat mora takole:)) :

slika ni cela ker na teh tekmovanjih vedno prikazujejo samo “fat quarterje” ali četrtino yarda. In mi je malo žal, ker je moj dizajn prilagojen širini svile, ki je precej večja.

In še navdih blaga in razlog, da se mu reče flaming:

YouTube slika preogleda

Ker bo jutri tibute band v Mariboru svojega dragega že cela 2 tedena mučim o floydih. On je bil namreč tako kul, da je že v srednji šoli poslušal jazz in bolj ali manj povsem preskočil rock fazo. Ampak mu je všeč. Sicer pa v Eclipsu tako ali tako igra tudi bobnar, s katerim sta skupaj v eni drugi skupini in bi že po neki  dolžnosti mogu it tja. Pa še karte bojo zastonj… Can’t wait ekšeli

  • Share/BookmarkTrackbacks & Pingbacks

  1. » top 10 shit Bober Pingback dne 24.02.2011, 19:08

Komentarji


Komentiraj

(obvezno)

(obvezno)Formiranje komentarja
Nazaj na Vrh | Tekstovno območje: Večje | Manjše

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !