BoberPMS

Dosti prevečkrat sovražim dejstvo, da sem ženska. Verjetno bo imelo to marsikaj opraviti z mojo sorazmerno šovinistično vzgojo, zaradi katere zdaj dosti preveč dobro vidim vse svoje “ženske” napake, ampak na žalost zmeraj potem, ko jih naredim in jih ne morem več preprečit. Za to še posebej sovražim dneve ko imam pms. Nekako zmeraj pozabim na njega, prikrade se mi za hrbet in kar naekrat napade. Potem pa jočem cele dni in prvih par rund sploh ne vem točno zakaj.  Svet se mi zdi nemogoč in včasih na koncu zapadem v že malo predpresivne teme. Thank god for cigarettes.

Neumno je biti star skoraj 24 (še manj kot en mesec, bljah) in ne imeti pojma kaj bi počel s svojim življenjem. Ja, delala bi v oglaševanju. Sklenila sem mir sama s sabo in sploh me več ne moti, da iz dneva v dan pimpam besede in mi prasice(word of the day) potem to tako zamerijo, da ob večerih več ne pišem pesmi. Ampak kaj, ko je ekonomija v moškemspolnemudu in jaz res nisem človek, ki bi dobro prenašal zavrnitve zaradi politike. Preveč nas je in premalo sem cutthroatbitch, da bi v tem biznisu kam prilezla. In potem sem še malo prelena in želim imeti od življenja malo več kot 14 urne delavnike. Bi pa pimpala besed iz dneva v dan, izrezovala stvari iz papirja, risala oblikovalcem skice v paintu. Razmišljala o wc papirju 24 ur na dan. Tudi, ko bi bilo težko, bi, če bi se na koncu vsaj splačalo. Pa se bolj ali manj ne.

Seveda bi rada delal tudi vse mogoče stvari s tekstilom. Zrasla v oblikovalko blaga. Se izgubljala v vzorcih in simetrijah, ker je iskanje vzorcev in simetrij v vsem eno izmed mojih na ocd mejočih najbljubših početji. Tudi čevlje bi oblikovala, ampak to je že malo preveč too far fetched. Problem je, da večina stvari trenutno deluje neizvedljivih… In ja, razvajena sem, ne morem se kar tako sprijaznitn s tem, da bo moje življenje bedno. Da moram izbirat med delanjem nečesa kar me veseli in za to ne dobivati ničesar pametnega (denarja ali vsaj malo spoštovanja, občutka da si nekaj vreden) in delanjem nečesa kar me niti malo ne veseli in za to dobivat minimalno denarja.

Zato sem kljub oblinemu babičinem rojstnodnevnem kosilu pojedla še tono čokolade. In gledala Grays anatomy in se pol ure jokala. Ker lahko.  Iz varnostnih razlogov že nekaj mesecev ne poslušam Cavea, potem bi se nevranost vračanja na stara pota vrnila prehitro.

Sicer pa za nagrado, če ste vzdražlai vso to moje jamranje, dobite še fotko. Kar tako, ker ste mogoče prišli sem prečkirat če kaj šivam. Šivam ja, za Indijko, ki ima okus polarno nasproten mojemu in je naporno. In potem še malo berem in se zabavam(zares, zakon knjiga o oglaševanju). In razmišljam o wcpapirju. Tako zelo, da bi morda o njemu delal diplomo. Bolj ali manj za to, da se bodo imeli slovenci spet čemu smejati. In da se bom jaz imela vsaj fajn med delanjem. Moja alternativna tema je trenutno Arnold Schwarzenegger. Sama sebi se zdim smešna. Seveda pa še niti približno nisem sklenla h kateremu profesorju bi si svojimi genialnimi idejami upala prisopit.

Slaba sem, res. Tukaj desno spodaj se vidijo neverjetno slabi šivi na indijkini torbici. In Lobanja. She likes skulls and shiny stuff like sequins. Zadnjič sem se v trgovini vprašal, zakaj imam tako nevrjeten impulz lobanje imenovat smrtna glava. No tejle smrtni glavi bom spodaj namesto prekrižanih kosti verjetno dala pentljico. Ker zdaj na celotni kompoziciji torbice še zmeraj deluje kr tak na random vrženo tja. Pentljica jo bo pa morda fiksirala. Sicer pa ja, roza je. In nekako morem na vrh te bolj ali manj končane trobice zdaj spavir še zadrgo. That shall be fun… Improvizacija prav gotvo ni najboljši način šivanja, je pa prav gotvo najbolj zabaven. Seveda pa vem, da bi se najprje morala naučiti pravil, da jih lahko kršim… Ampak popoldnaski tečjai 4x na teden od štirih do osmih nekako ne pašejo v moj urnik.

 • Share/BookmarkKomentarji

 1. 1 Nadja komentira:

  Od marca dalje sem officialy unemployed.. lahko zacneva craftat za poroko :)

  Objava 20.02.2011, 13:52
 2. fenchurch 2 fenchurch komentira:

  jaz bom sicer še v službi, ampak sme za:D

  Objava 20.02.2011, 20:39

Komentiraj

(obvezno)

(obvezno)Formiranje komentarja
Nazaj na Vrh | Tekstovno območje: Večje | Manjše

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !