BoberThis one goes to India

Sedaj sodelujem že v svojem 4. swapu – izmenjavi ročno narejenih drobnarij z naključnimi člani foruma crafster po svetu. Tokrat je na temo “make a purse and fill it” in nekako sem se ga od vseh najbolj veselila, glede na to da sem z vsem šivanjem začela zaradi torbic. Ampak nekako nisem bila navdihnjena, predvsem verjetno zato, ker je punca iz Indije, ki ji vse skupaj pošiljam, moje nasprotje. To se je videlo že pri prvem vprašanju na vprašalniku. Moj odgovor na favorite and least favorite colors je bil čisto preprost: I love violet and olive green and beige, but I love all kinds of colors. I just don’t like shiny neon colors or the combination of black and red. In njen odgovor je bil: All of them! Black and hot pink , bright neon shades .. Least Favourite color – none .

Well, probala sem, pa ni šlo. I just had to tone it down a bit(in se med drugim prilagodit blagu, ki sem ga mela že doma. samo rozega sem kupla in pol sem ga uničla z eno drugo ponesrečeno torbo), za to zadeve zdaj morda zgledajo prepučkaste. In sicer takole:

Pravilo swapa je, da nardiš torbico in jo napolniš s petimi stvarimi, od katerih morata bit vsaj 2 ročno narejeni. No, moje so na nek način vse. Ampak najprej pobližje spoznajmo crapy torbico:

Všeč mi je sicer kako zgleda od daleč, njena oblika in oblika žepa. Ta ideja mi je na njej še najbolj simpatična. Ker se mi na koncu ni dalo delat zadrge na vrh je nima… Kar je verjetno narobe, ampak punca je rekla da ji je vseeno kako se zadeva zapira, as longs stuf doesnt fall out. Za tole malo poskrbi D ring, ki je noter in na katerega lahko potem poljubno pripenjaš različne stvari. (sem že povedla kak vrapy je zašito? ruža še kr ne dela, lidl stroj ma preveč zafrkava, da bi lahko 4x nekaj razparala in zašila nazaj…potem pa improviziram in izpade enako patetično. ah well… bo že… od zunaj je kul:)) Med drugim tudi 2 izmed zadev, ki sem ju zašila za noter: make-up torbico z zadrgo (how easy was that? na netu 20000 tuorialov za to) in torbico za mobitel. Srčno upam, da ma mali mobitel, ker je mala:D če ne je pa cozy za random stvar…

Paketu dodajam še verižico, ki sem jo nardila poleti, iz lesenih perlic in par pisanih fimo perlic in 2 domača lipglosa- ostanka od božiča. Povohla sem ju in ne smrdita pokvarjeno:D In na koncu še edina zašita stvar, ki mi je dejansko dovolj všeč, da bi jo mela tudi sama-oblekica za zvezek:

Blago mi je iz Portugalske prinesla mama in mi je zdaj, ko sem z njim končno začela šivat, še bolj všeč. Ampak zaenkrat še ne vem s kako torbico bi najboljše izkoristal njegove potenciale.

  • Share/BookmarkKomentiraj

(obvezno)

(obvezno)Formiranje komentarja
Nazaj na Vrh | Tekstovno območje: Večje | Manjše

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !