Bobertop 10 shit

Se spomnite tega? Prvič mi je na spoonflowerju na tedenskem natečaju uspelo prit med najboljših 10, in to na kar 6 mesto. Which is pretty awesome in my opinion. Tokrat je bilo v tekmovanju 105 designov, od tega nekateri precej slabi in precej precej lepih. Blago ki je zmagalo me niti ni navdušlo, pravzaprav ga sploh nisem opazla. Pogledate si ga lahko tukaj.Najbolj mi je bilo verjetno všeč 3., čeprav tudi verjetno ni 100% pointilistično. Od pointilističnih pa 5.

Seveda si bolj kot mesto v top 10 zmeraj želim, da bi kdo končno kupu kak yard mojega blaga, ampak to se verjetno ne bo zgodilo tak hitro:) Sicer pa, ko ste že zašli na spoonflover stran… Desno, nad to tedensko lestvico, je nova runda na temo zajtrk. In nekako mi je v ponedeljek zvečer (rok je vedno torek) uspelo skupaj spacat nekaj čisto solidnega. S pomočjo dveh precej finih illustrator tutorialov (jagoda, kivi). Vbistvu najprej sploh nisem nameravla sodelovat, ker sem sklenla, d abom oblikovala samo še blago, ki mi je dejansko dovolj všeč, da bi si ga kupla. Ampak potem se spomnila kako kul bi lahko zgledalo sadje in mleko v nekem takem rahlo absraktnem plesu. V glavi sem sicer imela nekaj čisto drugega kot je to, kar zdaj dejansko je, in zadeva v moji glavi je ful bolj kul, ampak sem še zmeraj bolj tekstopisec kot oblikovalec in verjetno zmeraj bom… Ampak mislim, da čisto malo napredujem. Čisto malo:)

Torej, kaj sem vas želela znova naprosit je, da glasujete, če vam je zadeva všeč:) (hvala vsem ki ste to potencialno nardili že prejšnji teden:) Tokrat je konkurenca še pa kr večja, zato morate v primeru da želite glasovat it kar skozi 13 strani različnih zanimivh designov, večina vsebuje vafle, slanino, jajca in francoske rogljičke. Ki so čisto kjut, ampak jaz sme nekako želela iztopat. Kar se mi verjetno ni 100% posrečlo, ker sem še sama komaj našla svoje blago, ko sem gledala kako izstopa med ostalimi. Ah well, če se vam da, pojdite na stran in poiščite tole:

Več o posopku glasovanja sem že napisala v prejšnjem postu, ki je polinkan čisto na začetku:) Temu blagu se reče “My milkshake bring all the boys to the yard” ( no pun intended. or maybe a little), moj nick je še zmeraj p_kok) Pa hvala.

ps: ja, cele 4 ure (morda je bilo celo več) sem imela v glavi tole pesem. In jo imam bolj ali manj še zmeraj:) I just love the  subtle PING in the background.

YouTube slika preogleda
  • Share/BookmarkTrackbacks & Pingbacks

  1. » Nova obleka za blog Bober Pingback dne 6.04.2013, 10:20

Komentarji


Komentiraj

(obvezno)

(obvezno)Formiranje komentarja
Nazaj na Vrh | Tekstovno območje: Večje | Manjše

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !