Boberfunky pavza

NI mi. Do ničesar, za to tudi pišem ne. Parkart sem že razmišljala o tem kaj vse bi lahko slikala in potem pisala o tem, ampak mi ni. Ni mi fajn, ko se okrog mene dogajajo bedne stvari in se ima še več bednih stvari za zgoditi. In da morem bit v službi v nedeljo popoldan. In da blodim naokrog, precej brezciljno. Vsak teden imam drugo genialno idejo o tem kaj bom počela tam nekje oktobra. In nobena v resnici ni pametna.

Marsikaj počnem, tako mimogrede. Tudi crafty zadeve. Na preveč swapov naenkrat sme prijavljena in me zasipavajo, da ne šivam obleke za sestro. Še kr je samo krilo, maturanski pa bo čez 2 tedna. OH, ja, vmes bom še stara 24. Česar se tudi niti najmanj ne veselim. Ni mi do rojstnega dneva, vsi pričakujejo da boš mel party, navsezadnje tudi sam od sebe in pravzprav bi se zabva v nekem izoliranem okolju prilegla. Ampak v resnici so vsi vikend sestavljeni iz tega, da si oporem od prejšnjega tedna in vmes tu pa tam nardim kaj koristnega, kot npr. pospravim kaj. Če grem ven, potem ne nardim popolnoma nič. Kot npr ta teden.

Resnično nočem bit patetična(ne, patetična pravzaprav bom, nočem bit pathetic), ampak mi je fino, da se zvečer, ko grem spat, vedno znova stisnem v poznan objem. Varen izolacijski objem. Tak, ki se za pusta z mano obleče v funk. In ki mi bo zdaj pomagal razčesta halfro, ki mi je ostal od afrota, ki mi ga je včeraj pomagal nardit.

Ja, to so moji lasje. Ja, blazno slaba sem v makeupiranju. Ja, obleko sme včeraj dopoldne zašila sama (in zraven jokala od frustracij). in ne, nič nisma zmagla:/

 • Share/BookmarkTrackbacks & Pingbacks

 1. » Pust, ko sem sama zašila funkcionalno obleko in smo dobile nagrado Bober Pingback dne 19.02.2012, 21:16

Komentarji

 1. 1 pulonab komentira:

  Ful hudi lasje, odličen make up in seksi obleka. Super sta… Zmaga :D

  Objava 16.03.2011, 09:51
 2. 2 fenchurch komentira:

  hvala:)

  Objava 16.03.2011, 09:54

Komentiraj

(obvezno)

(obvezno)Formiranje komentarja
Nazaj na Vrh | Tekstovno območje: Večje | Manjše

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !