BoberNeskončnostna obleka, neskončno energije

Težko je biti na dieti v času od konca junija do sredina julija, če si doma v Mariboru. Bolj ali manj samo po sebi umevno je, da greš na lent najmanj 3x na tedn (res, najmanj), sploh če se konstantno dogajajo fine stvari. Srečna sem, da bom nalsednji vikend v času Sladolenta na Bledu, ker bi prav gotovo šla tja in se skupaj s sestro obnašal čisto fangirlovsko do najboljših sloveskih kuharjev(chefov?) in potem seveda pojedla 7 ton stvari, ki jih ne bi smela. Ampak problem sploh niso čevpčiči, po katerih diši/smrdi ves Maribor. Probelm je pivo. Ampak ima moja dieta na srečo to luknjo, da lahko pivo pijem, če dovolj telovadim. In te tedn očitno sem, še več kot dovolčj, saj sem shujšala 2 kg. Nasplošno me je to dejstvo zmotlo v petek, ko je bila zadeva na 1,5 in sem si potem zavaoljo tega, da ne bom hujšala prehitro, dovolila pojest ogromne količine sira na nekem rojstnem dnevu. In potem seveda spit ogromne količine vina. in piva.

Sicer sem pa produktivna ta vikenda. Morda je obljubla relane diete, da bom zaradi overdosa vlaknin pokola od energije kriva za to, morda pa ne, na vsak način sem se končno spet spravla šivat. In sem si zašila neskončnostno obleko. Zadeva je tako neverjetno preprosta, da namervam zašit še namanj 2, ko najdem primerno toplo(po bravi) in črno elastično balgo v svojim trgovini na kile. Moja prva neskončna obleka je morsko modra. Zašiješ jo lahko dejansko z enim šivom(jaz sem nardila 4, ker je lažje) in iz 3,5 m blaga (čeprav nekateri pravijo da 5, ampak meni je blo 3,5 več kot zadosti. toliko so pač meli materiala v trgovini.). Če vas zanima kako si jo zašiti je ogromo napisano tukaj, tukaj in tukaj.  In pa precej uporaben video tukaj.

 • Share/BookmarkTrackbacks & Pingbacks

 1. » You can feel sore or sorry Bober Pingback dne 18.07.2012, 11:36

Komentarji

 1. 1 Pati komentira:

  Zakon je oblekca! :) In izgledaš kar preveč srečna in energična za človeka na dieti :P

  Objava 27.06.2011, 10:57
 2. fenchurch 2 fenchurch komentira:

  fajn dieta je:)

  Objava 27.06.2011, 11:02
 3. 3 Eva komentira:

  A sprejemas narocila :) ? Ker js ne znam sivat, bi pa mela tako oblekico :) prosiiiiim :)

  Objava 27.06.2011, 15:46
 4. fenchurch 4 fenchurch komentira:

  će bi znala dovolj lepo šivat in rezat, verjetno bi. pa ne znam. Od blizu ima zadeva vse preveč napak, da bi jo delala še za koga drugega:)

  Objava 27.06.2011, 18:26
 5. marš na drini 5 marš na drini komentira:

  lepo.

  Objava 27.06.2011, 20:48

Komentiraj

(obvezno)

(obvezno)Formiranje komentarja
Nazaj na Vrh | Tekstovno območje: Večje | Manjše

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !