Bobertime is an illusion…

… lunch time doubly so. Je rekel Douglas Adams, ki je povedal tudi to, da ima rad roke za oddajo različnih stvari, še posebej mu je všeč zvok, ki ga naredijo, ko švingejo mimo njega. In tudi s tem se moram danes strinjati. Že najmanj 3 leta nisem prebrala Trilogije, ker nimam časa in se ne spravim zraven in priznam, sram me je. Včasih sem jo vsako poletja, ker sem vsako poletje znova odkrival čisto druge aspekte zadev. Knjige odraščajo s tabo, ko odraščaš, pa ne tako kot so to delali Harry Potterji.

Kje sem že začela? saj res, čas beži in beži in potem imam slabo vest, ker ne pišem bloga, kot da ga ljudje neverjetno redno berejo. V času, ko živim za neračunalnikom, se mi dogajo stvari vredene deljenja s širnim svetom, kot npr to, da sem prvič v življenju prekolesarla na visok hrib(ok, 450m, samo meni je to viskoko:)) in potem kolesarla še 45 km. Kar je najdaljša razdalja, ki sem jo kadarkoli premagala brez motorjev. (vsega skupaj jih je bilo 62) In potem sme dobila čisto novo kolo, ki je neverjetno lepo in potem se mi je od poprej omenjenega kolesarjenja vnel živec na desni roki. Če sem lani spoznavala kako nebogljen si brez leve roke, naj vam povem, da si brez desne obsojen na depresivno ležanje pred televizijo, kjer je še prestavljanje programov muka.

ain’t she pretty?

Sicer pa, samo tako, za ponazoritev kako izgledajo moji kreativni popoldnevi, pol kvadratnega metra na katerem preživim dosti preveč časa. Se vidi? (sewing space ne bpom kazala dokler ne grem na najmanj 5 izletov v ikeo in ne najdem nekega logičnega sistema za shranjevanje blaga in ostale krame:))

Sicer sem se pa spomnila, da enega zadnjih projektov nisem objavla na blogu, ker jih imam itak preveč in najmanj pol jih ne izpade najbolj posrečeno. Ta ni slab. Sploh če bi bil prejemnik 4 letni otrok s še nediagnosticirano dioptrijo. Ampak menda so všeč tudi nizozemki, ki jih je prejela na I love Disney swapu. Od nekdaj sem rahlo obsedena z diznijevimi risankami, kljub njihovi nevzgojnosti, odkar pa sem njihove junake (povsem dobesedno in tudi metaforično) postavla v Planete Tuš, pa še malo bolj.

  • Share/BookmarkKomentiraj

(obvezno)

(obvezno)Formiranje komentarja
Nazaj na Vrh | Tekstovno območje: Večje | Manjše

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !