BoberDelovni piknik: prvič

Ljudje okrog mene se bunijo, da premalo stvari objavljam na blogu, jaz pa ali nimam časa ali pa preprosto nimam vsebine. No zdaj je imam več kot dovolj za cel teden, tako da boste vsak dan deležni kakega koščka poročila iz delovnega piknika, ki smo ga imeli v nedeljo. Ni nas bilo veliko, je bilo pa toliko več hrane. In nekdo ki se ukvarja s fotografijo, tako da boste lahko spočili svoje oči od mojih mobitelastih fotk:)

First of: Delo (všeč mi je celotna modro-zelena tema kolaža btw. also, tam vmes si morate vsi, ki ste poročeni z internetom, predtsvljat napis: draw me like one of your french girls.)

Potem smo jedli. Logično, bilo je dosti mesa. In vmes malo za vegetarjanko. (ps:trenutno sme samovšečna kar se tiče mojega telenta za delanje barvno usklajenih kolažev)

In na koncu sladice.

(ja tisto na koncu koncu so perutničke. med je gor, za to si jemljem svobodo uvrščati jih smekaj)

Tekom tedna boste verjetno dobili tudi kak recept. Drugače pa hvala vegrafijni, ki nima kul nicknamea in ga bo v prihodnjih tednih prav gotovo dobila(secret quest, hinit,hint, ne pozabite prečekirat bloga v četrtek! ki postaja ta teden uradno quest day). Danes je Banšela.  Hvala Banšela, da mojih 8 bralcev ne trpi zaradi mojega pomanjkanja fotrografskega talenta.

  • Share/BookmarkKomentarji

  1. M&M 1 M&M (naročite se na komentarje) komentira:

    medene fafle, njam :)
    pa vse ostalo tud.

    Objava 17.08.2011, 09:53

Komentiraj

(obvezno)

(obvezno)Formiranje komentarja
Nazaj na Vrh | Tekstovno območje: Večje | Manjše

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !