BoberKameleoni so nove sove

Sove so bile zadnja tri, štiri, morda celo več let najpopularnejše živali v svetu ročnih spretnosti. Blago z vzorci prikupnih ptičev z ogromnimi očmi je zasičilo inetrent, in povsod so dekleta vzkilka “But I LOVEd owls before they were popular!”. Well, meni so bile zmeraj simpatične (sem pač prebrala vseh 7 delov Harry Potterja), nikoli pa nisem bila tako zelo navdušena nad njimi. No, tudi spoonflowerju se zdi, da so počasi pase, tako je totednski natečaj za najbolj popolno blago prinesel pomebno vprašnje “Kaj so nove sove?”. Po pravici povedano, bi rekla da so jeleni, bolje rečeno njihovi rogovi, top shit žival, ki so sove skoraj prehiteli zadnji dve leti, ampak očitno niso dovolj adorbs, da bi jim uspelo. Nasploh so skupaj s sovaim popularni tudi ostali prebivalci povprečnega gozda. Če pa bi bilo po moje, bi njihovo mesto na vsak način *morali* zavzeti kameleoni.

Podobno kot sovam, jim skoraj nihče ni posvečal prevelike pozornosti, oboji živijo na drevesih, imajo ogromne oči in se ob rojstvu prebijejo iz jajca. Za razliko od sov pa lahko kameleoni, poleg tega da so hladnokrvni (torej cool), spreminjajo barvo. Tako da ne razumem, zakaj še niso doživeli svojega trenutka slave. Upam, da bom na njih vsaj malo opozorila s svojim tokratnim pripsevkom k natečaju. ;)

Kot povadi, od četrtka naprej bo na spoonflowerju glasovanje odprto za množice. Cenila bi vaš glas:) Če pa bi, slučajno, radi kupili kak meter, lahko to storite tukajle.

  • Share/BookmarkKomentarji

  1. 1 Bimbo komentira:

    V skladu s svojim skrajno ciničnim značajem tvojo stvaritev razumem kot jasen aktualno političen stejtment. Všeč mi je! ;-)

    Objava 24.04.2012, 12:29

Komentiraj

(obvezno)

(obvezno)Formiranje komentarja
Nazaj na Vrh | Tekstovno območje: Večje | Manjše

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !