BoberKdo ljubi vodo?

Zadnjič sem bila prisiljena obiskati Kolosej. Ko smo v službi pred neskončno časa, verjetno lani pozimi, navdušeni gledali prvi trailer  za Iron sky, v času, ko se še sploh ni vedelo, če bodo ustvarjalci zbrali dovolj sredstev, da končajo, si nihče od nas ni niti drznil pomisliti, da ga bomo gledali v najkomercjalnejšem kinu in to v razprodani dvorani. Mislim, da sem celo jaz narisala točko čez Maribor na zmeljevid, ki je označeval kdo vse bi rad pogledal film. Vsi smo upali, da bo v Udarniku, zares nihče ne mara Koloseja. Ampak pustimo to. Ta objava ima čisto druge namen.

Ko sem se pred filmom odpravila izprazniti mehur, sem na ogledalih WCja nekaj opazila. Ko sem si potem umivala roke, sem ugotovila, da je ena izmed bolj bizarnih reklam, ki sem jo vidla v zadnjih mesecih (well, mogoče ima to tudi kaj opraviti s tem, da trenutno ne delam na kaki agenciji). Žal mi je baterija mobitela ravno v tistem trenutku umrla (uspel mi je še povedat, da on pa s tako malo energije že ne misli fotkat) in čudovitosti na ogledalih nisem mogla ovekovečiti. Ampak nič ne de, vrata Koloseja so polepljena z angleško verzijo oglasa, ki jo je potem zame slikal Norb.

Če slučajno še niste videli oglasa in mislite, da zadeva oglašuje bolj redno umivanje dekolteja, se motite. Ampak niti ne tako zelo. Američani so zadevo v srčku namreč nekoč lepo poimenovali “ass decolte”. Jap, tole je oglas za wc škojko z inegriranim bidejm. Awesome.

  • Share/BookmarkKomentiraj

(obvezno)

(obvezno)Formiranje komentarja
Nazaj na Vrh | Tekstovno območje: Večje | Manjše

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !