BoberGirls just wanna have fun

Moja bodoča sestra-v-zakonu (ta izraz je vilko bolj prikupen kot “svakinja”:)) je tole soboto doživela eno impromptu mini dekliščino. Ker nobena od njenih prijateljic ni zlobna in ker tudi sama ni želela strašit po Mariboru in/ali delat dugih čudnih zadev, ki spadajo na povprečno dekliščino, smo imele rajši night in z “igricami za ome/starejše ženske” (kot se je izrazil bratova priča) nekaj malega pijače in brez striperjev. Le ti se namreč bolj ali manj nobeni ženski, ki jo poznam,  ne zdijo seksi. In, seveda, za to posebno priložnost sem preprosto morala pripravit “seksi torto”.

In, ne, tudi giganski penisi iz sladkorja se mi ne zdijo seksi. Pravzaprav mi je misel na to, da bi  s filigransko natančnostjo oblikovala različne fitčrje velikega tortenega falusa malo obrnila želodec. But, luckily, the internet has better ideas for “male sexy cake”. Tako sem naredila tale torzo.

Nekaj izjemno ironičnega je na tem, da s spatulo, malimi koščki torte in swiss meringue butter creme oblikuješ izklesan sixpack. Anpak saj pravijo “the six pack is made in the kitchen”. Takole je, mimogrede, dečko zgledal brez kože.

Previč v življenju sem delala in uporabljala fondant(tičino maso), za to se je gospodič tudi izkazal za vojnega veterana, z ničaktero brazgotino. Menda so mu nekoč tudi izrezali slepič. Ampak nič ne de, še vedno je bil sladek in, priznam, neskončno ponosna sem nanj. Making sexy cakes IS fun! ..

 • Share/BookmarkKomentarji

 1. 1 Tisa komentira:

  In njen okus je bil vsaj tako odličen kot izgled :)

  Objava 20.05.2012, 15:04
 2. 2 Maj (naročite se na komentarje) komentira:

  Tip brez tiča pa res ni okusen.

  Po moje si ga naredila pa te je tako rajcal, da si ga kar sama pojedla in potem prinesla le zgornji del.

  Objava 20.05.2012, 21:11

Komentiraj

(obvezno)

(obvezno)Formiranje komentarja
Nazaj na Vrh | Tekstovno območje: Večje | Manjše

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !