BoberArijev prvi morski dopust

Ari je šel v začetku septembra na prvo pravo potovanje. Skupaj z Norbovo družino (in seveda z mano) se je odpravil na Korčulo. Včasih mu kar oprostim, ko je v normalnem življenju hudič. V avtu je pravi mali angelček in čisto vso pot je prespal. In tudi na trajektu se je skoraj vzorno obnašal.

V Karbunih smo žal spoznali, da Ari nad morjem ni tako zelo navdušen  kot mi in da olimpijsko plavanje okrog malih otočkov ne bo prišlo v poštev. Če si mu kaj vrgel v morje,  v plitvino, ja malo namakal svoje gleženjčke. To pa je bilo tudi vse.

Tudi prva pot z napihljivim kanujem je bila mala nočna mora, posebej zanj, verjetno za to, ker je bilo morje tako zelo valovito (dejansko valovito, pihalo je malo bolj kot na vseh slikah:)). Ampak sma z Norbom na dopustu pogledala celo sezono Dog whispereja in sklena, da ga boma calm and assertive navadla na čoln. In sma ga:)

Deske se je, zanimivo,  neverjetno hitro navadil sam. Po prvem strahu je kmalu postal kapitan, in skočil na desko vskaič, ko se je na obali kdo pripravljal na štart.

Kmalu je na deski postal tako pogumen, da je nekajkrat zgrmel v vodo za žogico in tako pokazal, da je odličen in neverjetno prikupen plavalec. Samo moker ni rad… Škoda, ker je še toliko bolj prikupen, ko se mu dlaka nakodra. To ima po mami:)

Večino dopusta je gospodič tako preživel počivajoč na plaži. Na srečo se prkupil vsem sosedom, za to nikogar ni motlo, ko se je komotil po različnih ležičih, ki jih je vzel za svoja. (modra blazina je npr od Poljske sosede:))

Drugače pa je bil dopust približno enak kot lani. Napredek se je pokazal pri mojem znanjuz srfanja – tokrat dejansko srfala nekaj deset metrov! Jej! Potem pa je postal veter premočen za začetnike:/

  • Share/BookmarkKomentiraj

(obvezno)

(obvezno)Formiranje komentarja
Nazaj na Vrh | Tekstovno območje: Večje | Manjše

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !