BoberI’ll be in my bunk

Če ne poznate citata iz naslova tega posta, nočem biti vaša prijateljica. Ok, pretiravam, ampak če ga poznate- you’re  awesome! We should be best friends. Če še niste ugotovili od kod je, tukaj. V zadnjem craftster swapu sem bila združena z gopodično iz Havajev, s katero se, vsaj kar se tiče fandomanja, izjemno ujemava. Na svoj seznam želja je napisal tudi “teesha moore” torbico. Teesha Moore je umtnica iz ZDA, ki je v artsy crafty svetu neverjetno popularna. Znana je predvsem po svojih kolažih iz različnih materialov (kolaži so tako ali tak najbolj trendi stvar ever). Nekoč je objavla tudi tuorial kako nardeč dnevnik iz ostankov blaga in od takrt naprej so Teesha Moore zaplate, ki jih zašiješ v vsemogoče,  top shit projekti. Popularni so ker a) porabiš vse mogoče ostanke blaga in b) jih lahko zelo na hitro temtasko obarvaš. In enim so lepi. Meni niso kaj posebaj, čeprav sem v diy tudi jaz bolj nagnjena k pretiravanju in barvitosti, ker so mi vseeno malo preveč, …

Tako sem sklenla, da se lotim projekta torbice in sicer na temo Firefly. Najprej sem nameravala nardit še eno Harry Potter torbico (ki jih je že milon na netu), ampk sem potem ugotovila, da je Firefly mnogo bolj zabavn.

Source: craftster.org via clara on Pinterest

(primer Harry Potter torbice)

S tem, da sem očitno prvi človek na internetu, ki se je lotu tega, sem imela nemalo težav. Najt dovolj idej za “patche” ni bilo lahko. In samo šivanje je potem tarajalo približno 1000 ur. Najprej vezenje, (oh ja, in delanje dinozaver gumbov iz fimomase), potem šivanje povštrčkov, potem prešivanje (quiltanje) povštrčkov in šivanje obrob, potem kombiniranje, potem… Sploh ne vem kaj bi brez stroja za vezenje.  In torbica je težka in vlka in niti nočem vedet kolko bo stala poštnina. Ampak sem prepičana, da bo prejemnici všeč:) In tudi meni je. Ja, precej.

Za ta swap nisem htela nič novega kupit, za to so niti s katerimi sem šivala  na koncu izpadle malo presvetlo. Ampak vseeno je še berljivo, od blizu, če zareš hočeš. Tukaj malo pobližje moje najljubše zaplate:

Če je kje kak fan, ki ga morda zanima, tukaj opis zaplat:

Stran 1 iz leve proti desni: refren naslovne pesmi (ki se mi že en mesec poje:)), logotip serije, Jayneova kapa, Washev najboljši trenutek(dinozavri), “Also, I can kill you with my brain”, kavzi kapitanov portret.

Na srugi strani “big damn heroes”, random zaplata, ki bi naj spomnila na Inaro (ja, ta je kr far fetched:)), “captian tightpants”, serenity, medvedek, ki ga ima Kylee na kombinezonu in Washev drugi najbolj kul citat “I’m a leaf on the wind, watch me soar”

In to je to. Bam! Said the lady.

  • Share/BookmarkTrackbacks & Pingbacks

  1. » Swa(m)ped Bober Pingback dne 25.03.2013, 13:21

Komentarji


Komentiraj

(obvezno)

(obvezno)Formiranje komentarja
Nazaj na Vrh | Tekstovno območje: Večje | Manjše

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !