BoberSeznam sredini štiri (pesmi za manično poplesavanje)

Že nekaj časa se prepričujem, da bi bolj redno pisala blog in v ta namen ustvarila neko redno rubriko, v kateri vsak teden na enak dan objavljam nekaj na podobno temo (kot je bil npr. The quest. Ampak drugače.) Tako sem se odločla, da bom vsako sredo objavila seznam štririh zadev, ki so mi na določenem področju najljubše. Seveda bodo pogojene z voljo in trenutnimi zanimanji in podobnim. Vsako sredo bo zato, ker se »seznam sredini štiri« tako lepo sliši. S je bila zmeraj moja najlubša aliteratična črka (in zato bom zmeraj zamerila nacistom, da so jo oskrunili), da sploh ne govorimo o ponovitvi r-ja in i-ja.

Želela sem zadevo otvorit s seznamom mojih štirih najljubših seznamov. Ampak sem preveč dobre volje. (mogoče naslednji teden:)?) Zato jo otvrajam s seznamom mojih štirih najlubših pesmi, na katere rada plešem, ko sem neverjtno dobre volje. Tako, sama s sabo, v sobi, da me nihče ne vidi. Ker jih tudi v diskotekah ne bi morala slišati.

4. Marčevske vode – gospod Jobim in Elis Regina. Ta pesem je tudi nevrjetno dobro orodje  za učenje portugalskih samostalnikov. Moj najlubši del je tam okrog 3:00 ko zadeva postane rahlo … trapasta? Najboljša pesem za ogrevanje.

YouTube slika preogleda

3. This boots are made for walking- Nancy Sinatra. GIRL POWER! Also, zabavno se je pretvarjat da si v videospotu plesalka v ozadju.

YouTube slika preogleda

3. I’m on fire – Nick Cave in Slaba Semena. Ko si ogret, brez problema 15 minut manično skačeš po sobi. Zabavno je zraven gledat video spot in se pretvarjat, da si Blixa <3.

YouTube slika preogleda

1.(very much NSFW) Zemljevid Tazmanije- Amanda Palmer. Na svetu je premalo pesmi o (ne)britju specifičnih delov telesa, na katere bi se dalo tako odlično plesat.

“i say grow that shit like a jungle
give ‘em something strong to hold onto”

  • Share/BookmarkKomentarji

  1. 1 Sara komentira:

    OOO kok kul :) ne morm verjet, da obstaja se kdo, ki pozna prve 3 pesmijih ma za zelo gibljive;)

    Objava 10.03.2013, 14:28

Komentiraj

(obvezno)

(obvezno)Formiranje komentarja
Nazaj na Vrh | Tekstovno območje: Večje | Manjše

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !