Bober



Ko po 1000 letih delam nakit…

Saj vem, peresa so verjetno »so 2011«, ampak že davno sem ugotovila, da je pri modi in meni ponavadi tako, da mi grejo stvari na začetnku popularnpsti ekstremno na živce, potem jih sprjemem, ampak me ne navdihnejo (od začetka brezposlenosti naprej pa nakupujem itak zgolj stvari, brez katerih bi me zeblo), potem pa, ko je trend že tako znucan, da gre že vsem na živce, jaz v glavi povežem vse videne tutoriale in svojo bazo ročnih( in oblikovalskih) spretnosti in naredim nekaj svojega:). Tako je bilo očitno tudi s tole verižico:). Ampak vezenje je letos menda moderno, kajne? So i’m right on trend with that one (da sploh ne povem kako vesela sem, zaradi tega dejstva, da imam svojega bratca supergalxie3000, ki zna sam šivat).

Za dokončen klik v glavi za tole verižico je poskrbel tale pin, ki zadnje dni malo bolj pogosto kroži po boardih. Všeč mi je kako stilizirana in hkrati nestilizrana so peresa. (or something, moj slovar terminov povezanih z likovno umetnostjo ni  posebej nadpovprečen).

Source: ilovetocreateblog.blogspot.se via Petra on Pinterest

In potem sem se spomnila še nekih drugih ilustracij, ki so mi bile nekoč všeč in kako kul bi izgledale, če bi iz njih nardila vzorce za vezenje, pustila Brotherju, da jih izveže in potem v stilu tiste veržice jaz naredila svojo. And so it was.

Najprej sem mislila, da bo modra, ampak modro imam samo shitty poceni cvirn za veznje in se je cel čas trgal. kvalitetnega imam samo še v uporabljenih barvah, zato je po vezenju izgledalo takole.Tam na levi zgoraj se je tudi kvalitetn cvirn malo strgal in sem prepozno opazla. ampak ta nepopolnost daje vsemu skupaj nek šarm, kajne:)?

Moja sposobnost delanja verižic je primerljiva s sposobnostmi 10 letne punčke, ki se je s tem začela ubadat prejšnji teden. Tudi jaz bi verjetno potrebovala nadzor starejše odgovorne osebe, ker sem se ničkolikorat z žico pičla v/ob/pod noht in imam zdaj verjetno hepatits abecedo/tetanus. Ko sem imela službo, sem imela dovolj denarja, da sem si kupla celo orodje za delanje z žico, ampak premalo časa, da bi se dejansko lahko kdaj naučili uporabljat ta medij :) . Tako da so rezultati, s tega stališča…. zadovoljivi. But i still kinda love it very much.

  • Share/Bookmark



Komentiraj

(obvezno)

(obvezno)



Formiranje komentarja
Nazaj na Vrh | Tekstovno območje: Večje | Manjše

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !