BoberBaby steps

Pa se je začelo. Moje prijateljice rojevajo. In preden sem prvič vidla obraz novega mini zemljana sem bila zgolj rahlo znervirana ob tem dejstvu (no, in vesela za bodoča starša, ampak …) v smislu “everybody is growing up, and I’m just sitting here, mastrubating doing nothing”. Ampak … it’s the cutest baby ever (itak) in ne vem zakaj točno, ampak zdaj se mi zdi povsem logično, da se to dogaja. Sovrstnice rojevajo in ne bom lagala, nekaj trenutnkov so me ščemeli jajčniki. Na srečo sem dovolj racionalna da vem, da pravzaprav v resnici nočem otrok (nikoli. res.).

Kakorkoli, tole masovno rojevanje, ki se ima sklepajoč po naravnem toku dogodkov dogajati v mojem okolju, ima tudi poztivne lastnosti zame. Končno bom lahko masovno šivala minitaurne stvari, ki so nenormalno prikupne (in jih je dosti težje šivat kot bi si človek, ob gledanju tutorialov na netu, mislil.). Mali Dorotej (v resnici mu ni tako ime, ampak tako smo ga s prijateljicami krstile, ko je bil še varno v maminem trebuhu in ga bomo tako tudi zmeraj imenovale:)) je tako dobil:

Slinček in male copatke. Naj poudarim, da sem zašila 4 copatke in potem izbrala dva, ki sta si bila najbolj podobna. Čeprav sta v realnosti še zmeraj precej različna:)

In pa tag blanket. Napis na njem je sicer spet ripoff urbanthreads designa (ampak zdaj, ko imam mini službo, bom nekaj kupla pri njih. obljubim :) ). Če je na svetu otrok, ki bo odrasel v nerda (v najboljšem pomenu te besede, seveda) je to Dorotej. Njegov oče je profesionalni igralec računalniških igrc (no, ok, novinar s področja računalniške zabave), njegova mama pa je prebrala več knjig kot kdorkoli, ki ga poznam. Tag blanket je sicer taka izobraževalna/pomirjevalna igrača, ki jo lahko sam nardiš za minimikro ljudi. Ker dojenčki svet spozavajo z dotikom, jim tale odejica, ki ima v rob všite trakce različnih tekstur, širin in dolžin, pomaga razvijati čute. So it’s a Nerd trainer :)

 • Share/BookmarkKomentarji

 1. 1 Tanja komentira:

  cute!

  Objava 28.03.2013, 19:25
 2. 2 Kandela komentira:

  Hm. Tag blanket. Vidiš, to bi lahko jaz naredila najinemu sinetu. Hvala za idejo!
  Aja, pa vse pohvale za celotno darilo! :)

  Objava 29.03.2013, 07:57
 3. 3 jure2610 komentira:

  Zelo izvirno … si boš morala umisliti, kakšno svojo otroško tgovino ;)

  Objava 30.03.2013, 14:33
 4. fenchurch 4 fenchurch komentira:

  hvala, ampak mislim da je več kot dovolj trgovinic s takimi stvarmi na svetu :) ko nekaj, kar rad počneš, spremeniš v biznis neha bit zabavno (vsaj meni:)). ampak če to kdo bere, pa bi rad mel kaj podbnega, sprejemam naročila :D (zaručnam bolj ali manj zgolj stroške materiala)

  Objava 30.03.2013, 15:29

Komentiraj

(obvezno)

(obvezno)Formiranje komentarja
Nazaj na Vrh | Tekstovno območje: Večje | Manjše

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !