BoberFreelancanje

Postala sem tisto bitje, ki sem ga kot profesionalnec “zaposlen” v oglaševanju sovražla: freelancer, ki za ful malo denarja na internetu dela stvari, ki jih pravzaprav ne obvlada zmeraj čisto 100%. But who cares, I’m having so much fun! Dejansko mi ljudje plačuje za stvari, ki bi jih z veseljem počela tudi prostovoljno. Kot npr. food bloging,

pisanje kratkih zgodb o gasilcih(no, to še nisem 100%, da bom dobila, bi bilo pa zabavno) ali pa oblikovanje etiket za čilijevo omako iz najbolj pekočega čilija na svetu.

In če seštejem ure, ki sem jih ta teden, ko mi je končno malo zalaufalo, vložla v delo in denar, ki sem ga dobila, dejansko na koncu dobim več kot takrat, ko sem bila “zaposelna” na agenciji. Torej je vse skupaj zgolj win-win-win zame:). Razen, da nisem nič nardila za diplomsko. Ampak zdaj, ko bom imela stvari za delat, se bom morala bolj resno držat urnikov, kajne?

 • Share/BookmarkKomentarji

 1. 1 Patricija komentira:

  Js sm tudi freelancer in čakam na prvo plačo :) . Kaj pa delaš?

  Objava 1.04.2013, 20:49
 2. fenchurch 2 fenchurch komentira:

  vse in še več. trenuto sem do kolen v inspiring stories about firefighters (kar je ful težje pisat kot bi si človek mislil) in kobe beefu. in nardila sem ene 6 skic za logotipe, za katere mi bodo ziher vkradli ideje in mi nihče ne bo nič plačal (ampak tudi če bi mi, bi bilo to 20$, tak da… :) težko je konkurirat vojski indijcev in pakistancev, pripravljenih oblikvat za skodelico riža:)).

  Objava 1.04.2013, 20:53

Komentiraj

(obvezno)

(obvezno)Formiranje komentarja
Nazaj na Vrh | Tekstovno območje: Večje | Manjše

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !