BoberSredini štirje:fiktivni poredni fantje

Najprej sem mislila naredit še eno žensko objavo o svojih najljubših ženskih fiktivnbih junakinjah. Potem jih nisem morala skrčit na štiri in sem skelnla prestopit na moške. In tudi teh mi ni uspelo zbrat, mi jih je pa usplo v glavi razdelit vsaj v neke logične kategorije, v okviru katerih potem lahko izbiram favorite. Začeli bom s porednimi fanti, ker so ti prav gotovo najbolj zabavbni. Pred resnim razmišljanjem o ustvarjanju seznam prav gotovo nisem planirala da bodo vsi prišli iz vrst ZF, ker se mi nikoli ni zdelo, da sem tako zelo fangirly, ampak verjetno so v drugih filmih/knjigah/serijah poredni fantje res poredni, v teh pa delujejo prej nagajivo in povsem jim oprostiš vse nezakonite zadeve, ki jih počnejo. Verjetno za to, ker živijo v svetovih tako drugačnih od mojega, da njihovih zakonov preprosto nimam ponotranjenih. Who cares if the steal spacestuff. Na seznamu bodo taki, ki so mi všeč zaradi imaginarne osebnosti,  zaradi igralca, ki jih je upodobil ali pa zaradi … ne vem česa. Splošne simpatičnosti:) In vsi ki imate malo radi ZF verjetno že veste, kdo bo prvi, ki je pač popolni super kombo vsega. (Čeprav, roko na srce, dolgo sem se odločala med 1. in 2. in je zmagovalec zmagal zgolj za to, ker ga dlje poznam:))

4. Zaphod Beeblebrox

Ta je tukaj očitno zgolj zaradi njegove podobe v knjigah. Dejansko sem si ga predstavlja veliko bolj privlačnega, ko sem jih brala, ampak moje predstave ni ujel niti gopsod iz originalne BBCjeve TV serije ( Mark Wing-Davey), ki pa ima vsaj dve očitni glavi, niti gospod iz filma iz leta 2005 (Sam Rockwell), ki ima neverjetno neumno predstavljeni svoji dve glavi, ampak imam določen šarm. Na seznamu je torej očitno zato, ker je izumil najbolj kul koktejl v vesolju, ima tri roke ine je nekoč postal predsednik glaksije zgolj zato, da je lahko ukradel najhitrejše vesoljsko plovilo. You could have so much fun together.

YouTube slika preogleda

3. Arthur iz Insceptiona.

Jospeh Gordon Levitt. Je vse kar bom rekla na tej točki:)

YouTube slika preogleda

2. Captian Mal

Nathan Fillion je v zadnjem letu postal bolj ali manj moj najljubši komični igralec v vesolju. Ampak preden je postala Richarad Castale, ki je najboljši pisatelj/detektiv ever (verjetno ker cel čas smuka reference na preteklost v Castla), je bil kapitan Malcom Reynolds, ki ni niti malo nerodno smešen, ampak OMG kak badass in zabavn. Seriously. Nekje v vseh krogih Dantejevega pekla je prostor za različne dele telesa ljudi, ki so zajebali Firefly. Ampak kar je bilo je bilo, počasi se lahko sprijaznimo da se Firefly (za razliko od Vernoice Mars) nikoli ne bo vrnil. Lahko pa uživamo v temle.

YouTube slika preogleda

ali tem:)

YouTube slika preogleda

1. Han Solo, obviously.

Ko je še streljala prvi, prav tako obviously. We love him. He knows.

YouTube slika preogleda
  • Share/BookmarkKomentiraj

(obvezno)

(obvezno)Formiranje komentarja
Nazaj na Vrh | Tekstovno območje: Večje | Manjše

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !