BoberNova obleka za blog

Verjetno ste že opazili, da ima moj blog novo glavo. Morda tudi niste, ker se ji nikoli niste posvečali, ampak ste zgolj mislili, da ste prišli nekam drugam, ko ste klinili na link na siolu:) Do sprememb je prišlo precej po naključju:)

Že nekaj časa sem nameravala zamenjat svoj avatar. Prejšnji je bil izrez iz slike Kurta Halseya še iz časov, ko sem imela kratke lase, in sem se lahko čisto malo pretvarjala, sa sma si zato podobni. Seveda nisem mela pojma v kaj ga naj spremenim(ker nekak nočem met svoje mini forke tamkaj), za to sem vse skupaj pustila pri miru. Potem pa sem delala neke skice za freelanacnje za design za nek tuj blog (seveda mi na koncu nihče ni nič odgovoril) in mi je ostala ena blontna gospodična iz petdesetih. Pa se mi je posvetlo, da bi jo bilo škoda zapret v mapo “neizbrani” na disku. Dosti bolj zabavno ji je bilo lase pobarvat na rjavo, oči na zeleno in ji narisat očala:) Zdaj je izrezana jaz (po nekaj lepotnih posegih, al nekaj:) Ampak moj digitalni jaz je lahko karšnekoli si želim. To menda kaže na mojo kreativnost. Ona je pač virtualna manfiestacija mene (avtar je originalno hindujska manifestacija božanstva na zemlji))

Potem mi naprej ni šlo zamenjat avatarja. Seriously. 600000x sem probala. V chromeu. V mozili. Celo IE sem odprla. Potem je probal moj dragi, zakaj ne bi pogledali, če ma Linux kak vpliv na vse skupaj? Potem sem resetirala računalnik. Potem sem pisala na tisti mail, ki ti ga ponudijo nekje v temnih globniah “nadzorne plošče”, pa mi ni nihče odgovril. Potem pa je zvečer, ko sem si rekla, da bom za hec še enkrat probala, šlo. It’s magic, I tell you. (ampak pri komentarjih je pa še zmeraj tastara slika. seriously. magic. )

Ko sem imela že enkrat nov avatr, za katerega je kazalo, da nikoli ne bo na tej strani, se mi je zdelo smisleno še malo prenavljat. Zdelo se mi je, da bi lahko bila glava na mojem blogu bolj “moja”, ne narejena s štempli in vzorci iz cupterarts CDja, ampak z zadevami, ki sem jih nekako skupaj spravla sama. Tako je tam po novem moj edini s harno povezan design za blago. Tudi za to, ker ima malo 50ish feel, tako kot moj lepši in boljši digitalni jaz. (In sploh ne zato, ker sem ga poimenovala “my milkshake brings all the boy to the yard“.)

Posebej všeč mi je, da vas zdaj,  če kliknete na “o blogu in avtorju”, gledajo tri moje lepše verzije. Awesomness. In da vse skupaj deluje poletno. Če ga že v resnici nikoli ne bomo dočakali je lahko ves čas v mojem virtualnem lepšem svetu.

Upam, da vam je všeč:)

 • Share/BookmarkKomentarji

 1. 1 maia komentira:

  True, menjava avatarja in glave + še par sprememb, pa ti pobere en kup živcev. Vsaj meni jih je :D Je pa noro dober občutek, ko vidiš spremembo.
  Spoštovana dizajnerka, well done! :)

  Objava 7.04.2013, 11:39
 2. fenchurch 2 fenchurch komentira:

  Sicer se ne bi imenovala dizajnerka,… (tisti pravi dizajnerji so lahko občutljivi na ljudi kot sem jaz.:)) ampak hvala:)
  sicer pa upam, da se bo enkrat tudi ob komentarjih pojavil moj pravi avatar:D

  Objava 7.04.2013, 11:55

Komentiraj

(obvezno)

(obvezno)Formiranje komentarja
Nazaj na Vrh | Tekstovno območje: Večje | Manjše

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !