Bobersami s-ji (služba, swap, spremembe)

Najprej, good news, everyone! Zame, očitno. Dobila sem malo bolj resno blogersko službo, povezano s kuhanjem, zato bo v prihodnosti na tej strani verjetno veliko manj receptov(verjetno bolj ali manj nič:)), objav (ker moram na pro blogu narediti 3 na dan) in mene na splošno. Ko bo zadeva zalufala jo bom verjetno delila z vami, ampak za vse, ki ste prihajali sem zaradi receptov v slovenščini žal ne bo kaj, ker bo, očitno, v angleščini. Tako da se bom potrudal vsakega tolko dat tudi kaj sem. Če vas zanima kje sem dobila to službo in koliko mi zanjo plačajo: na intrentu (I’m not giving all of my secrets away!) in bolj ali manj si z njo pokrijem stroške hrane, tako da ne bom obogatela. Ampak vsaj ne posedam vsa depresivna doma in se smilim sama sebi kako ne znam delat nič, za kar bi mi bil kdo pripravljen plačat.

On a different note: SWAP! Dobila sem že celo množico odgovorjenih vprašalnikov in čeprav jih nisem štela, bi rekla da nas bo tam nekje vsaj 8! :) Vsi, ki jim nisem odgovorila na poslan vprašalnik, se opravičujem, ampak s temi pripravami na novo službo, obiskovanjem krstitja (tak na koroškem očitno imenujejo sveti krst) norbove mrzle nečakinje in podobnim, preprosto nisem imela časa, da bi se spomnila kakega res pametnega odgovora! :) sem pa dobila odgovore in se veselim vseh! Mislim tudi, tako na prvi pogled, da se nas bo dalo sparčkat:)

Če komu še nisem poslala vprašalnika, pa se je prijavil, naj mi NUJNO piše na fenchurch.swap@gmail.com . NUJNO! Če si vmes še ni premislil o sodelovanju ker sem jaz tako nesposoben organizator. Če bi kdo še rad sodeloval, ima še 5 dni časa za prijavo in izpolnjevanje!

In ko smo že pri spremembah. A veste, da je, like, sredina aprila? Kar pomeni da je do začetka avgusta manj kot 4 mesece. In avgusta (če ne š kakih 14 dni prej) bom s precej veliko verjetnostjo za kar nekaj let spremenila svoj stalni naslov.  In do takrat moram samo diplomirat, n šit. FUN!

YouTube slika preogleda
 • Share/BookmarkKomentarji

 1. 1 Nike komentira:

  Kam pa se selis ce ni skrivnost ;)

  Objava 18.04.2013, 16:34
 2. fenchurch 2 fenchurch komentira:

  Pesem na koncu je hint. Drugace je pa odgovor ociten v naslednjem post:)

  Objava 18.04.2013, 23:22

Komentiraj

(obvezno)

(obvezno)Formiranje komentarja
Nazaj na Vrh | Tekstovno območje: Večje | Manjše

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !