BoberPomlad=prehlad

Vremenoslovci bi prihod pomladi pravzrpav lahko uradno razglasili, ko sem jaz prvič v koledarskem letu resno prehlajena. Moj imunski sistem namreč odlično deluje, ko se je treba boriti proti mrazu in anginam, epidmijam grip in vsem podobnim bedarijam, ki jih prinaša zima. Ampka čisto vsako pof* leto takoj, ko se resno začne pomlad, moj imunskin sistem spakira kovčke in gre na po njegovem mnenju očitno hudo zaslužen dopust. Tako je, seveda, tudi letos.

Zadnij 42 ur sem večinoma prespala+gledala TV (in to tapravi, ne serije na računalniku, to je prenaporno). Kar ni zabavno, ker ponavadi ko sem bolehna moje sanje dobijo čisto mitološke razsežnosti in vam rajši sploh ne bom govrila kaj vse so vsebovale tokrat. Naj dodam samo, da ima bolano bolano domišljijo.

Tako se še nisem uspela skoncetrirat dovolj, da bi nardila pare za swap. Prijavljenih vas je 8 (če mi je uspelo prav štet in nikogar nisme štela 2x:)), kar pomeni da nas je skupaj z mano 9, kar pomeni da se morem spomnit nečesa pametnega, kako ustvarit pare iz neparnega števila. Parjenje se bo zogodilo takoj, ko bodo moji možgani spet delovali, mi bo uspelo napisat 3 nove recepte, scifi zgodbo z 2000 znaki in oblikovati logotip za gospoda, ki se ukvarja s tapeciranjem in se ne more odločit kako tipografijo bi mel. Torej rečimo da v roku 3-4 dni? Morda prej. Samo želela sem potencialnim izmenjevalkam povedat, da nisem pozabla:) Zgolj bojim se, da bi moji bolani možgani preprosto pomešali vse skupaj in bi na koncu vsi zgolj meni poslali darila… :)

  • Share/BookmarkKomentarji

  1. 1 bojan (naročite se na komentarje) komentira:

    jest čist nič ne razumem kaj so pari za swap, ampak razumem pa da si ko pride pomlad bulana ( ali pa pomlad pride ku si bulana ) , ker sem jaz glih tako vsako po..fu….. leto in pomlad prehlajen in smrkav , ko pride pomlad…na zdravje, ačih…

    Objava 21.04.2013, 21:31

Komentiraj

(obvezno)

(obvezno)Formiranje komentarja
Nazaj na Vrh | Tekstovno območje: Večje | Manjše

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !