BoberKreativna izmenjava:parjenje

Popolnoma jasno je,da ne delam zadev, ki bi jih morala delat, ampak sem se namesto tega raje lotla sestavljanja parov za kreativno izmenjavo. Verjetno je understatment leta, če rečem, da so mi ob tem skorja eksplodirali možgani. Resno, zakaj sem se spravla organizirat vse skupaj, če so moje sposobnosti organizacije resnično omejene:)?

Po tem ko sem imena vseh napisala na post-it listke zraven njihovih kreativnih sposobnosti in želja, in sem v nedogled združevala in razdruževala, mi je končno uspelo ustvariti kolikor toliko učinkovit sistem. Ugotovila sem namreč, da ima od 10 prijavljenih (vključno z mano, na srečo sem včeraj narobe štela, tako nas je parno število:))5 blog. Tako sem v pare združla eno osebo z blogm, ki bo lahko malo pisala o celotnem procesu in eno osebo brez bloga, ki, v kolikor ga ne namerava ustvarit v naslednjih tednih, očitno ne bo pisala:). Tako lahko, ko obe prejmeta pakete, oseba z blogom tudi objavi slike paketa od obeh.

Tukaj so linki do vseh v swapu udeleženih blogov:

Ta blog ustvarjata dve punci, ki sta se obe prijavili, kar me je, priznam, prvih nekaj trenutkov malo zmedelo :D In skoraj bi vaju združla v par, kar verjetno ne bi bilo tako zabavno :D

Bi napisala kaj več o udeleženkah, pa ne vem kako zelo želijo biti javno izpostavljene:)

Za vse neizkušene udeleženke pa tukaj še nekaj o tem kako naj bi se zadeva nadaljevala:

 1. Tudi če se ti zdi, da si dovolj izvedela že iz vprašalnika, pošlji vsaj en mail svoji partnerki, tako da nekako obe potrdita svojo prisotnost :)
 2. Komunikacija zdaj poteka med vama, tako da mene ni treba vključevat v maile:)
 3. Seveda me lahko kontaktirate v kolikor nastanejo kakršnekoli težave
 4. Časa za ustvarjanje imate do konca maja. Zadnji dan maja morajo biti vsi paketi razposlani, lahko pa seveda, če končate prej, paket odpošljete prej. V primeru, da vam zaradi opravičljivih razlogov ne bo uspelo, se o zamudi prosim pogovorite s partnerko in sporočite tudi meni.)
 5. Preden paket pošljete, naredite par fotografij izdelkov (za vsak slučaj, če se mu na poti kaj zgodi ali kaj temu podobnega)
 6. Ko odpošljete paket, to sporočite meni in partnerki.
 7. Prav tako meni in partnerki sporočite, ko paket prejmete.
 8. Paket poslikajte in slike objavite na svojem blogu. Ako ste oseba v paru brez bloga, se s partnerko dogovorite ali bo objavila fotografije, ki jih je posnela sama, ali ji boste vi poslali svoje fotografije.
  *če to ni jasno, dokler partnerka ne prejme paketa ne objavljat slik na blogu. Presenečenje je približno 60% veselja v swapu:)) seveda pa lahko objavljate „teaser“ fotke s kakimi detajli ali čem podobno zabavnim.
 9. Ko so slike objavljene mi na mail prosim pošljite link, da dam link do tja, da še tukaj objavim linke do povsod. (vedno bolj jasno mi je, zakaj se take zadeve organizirajo na forumih, ne na blogih:D)

Za vsa vprašnja sem seveda še zmeraj na voljo na mailu fenchurch.swap@gmail.com

Če se je kdo prijavil in mu do danes zvečer še nisem poslala informacij o partnerju, to pomeni, da sem idiot in da sem zgrešila prijavo. Ako se to komu zgodi, avtomatsko postane moj partner (razen če bo parno število takih ljudi:)). Obljubim, da sem v swapanju ful boljša kot v organizcaiji swapov. :)

 • Share/BookmarkKomentiraj

(obvezno)

(obvezno)Formiranje komentarja
Nazaj na Vrh | Tekstovno območje: Večje | Manjše

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !