BoberKo ti gre vse narobe…

Je seveda precej slabo. Ko ima hudič malde jih ima pač najmanj 8. Ampak najslabše, daleč najslabše, na takih dnevih je, če je narobičnost vsega skupaj posledica toje lastne lenobe, nerode in neorganizranosti.

Najprej sem padla na sprehodu z Arijem. Kar sploh ni nenavadno. Moj tarckrekord ima pač že kar nekaj zvitih gležnjev, prešitih prstov in izpahnjenih nohtov. (ta zadnja besedna zveza je legitimna poškodba. če si dovolj neroden, si lahko izpahneš noht. In potem nekaj dni čutiš najhujše bolčine, ki jih človek sploh lahko čuti.)In padla seveda nisme tako prikupno da bis e potme pobrala. O ne. padla sme dvakrat na razdalji 20 metrov. In si tako na četrt sme zvila gelženj, izgubila vso kožo na desnem kolenu, strgala novo trenerrko in mislim da imam še nekaj kamenja vsajenega v desni dlani. Na vsak način imam tudi eno veliko gonječo-se rano. FUN!

S tem seveda ne bi bilo toliko narobe, če naslednji ponedljek ne bi bil rok za oddajo dipozicije za diplomsko (ja, normalni ljudje to delajo preden se dejansko lotijo pisanja diplomske, eni pa pač hočemo najprej met ene 30 strani, šele potem faks uradno zaporsimo, da nam jo dovoli delat). In tudi s tem načeloma ne bi bilo nič narobe, če bi si jaz potrdilo o orpavljnju prakse zrihtala takart, ko sem jo dejanko nardila (ne 3 leta kasneje) in bi imela tako izpolnjene skorja vse pogoje (enega bomo ignorirali…. preprosto nočem razmišljat o neopravljeni športni vzgoji. )  Tako na pol invalidna skačem od vrat do vrat in zbirma potrebne podpise. FUN!

In zakaj. Zato, da mi bodo, kot menda po novem obstaja dolčena stopnja verjetnosti, na koncu temo zavrnili, ker “ni dovolj tehnična”. Če so mi na tehničnem faksu omogočali nethneični študij mi je popolnoma vseeno koliko dekanov se je spremnilo in koliko novih politk majo. Fuck off. (menda so posebej občutljivi na diplomske z besedo “ženske” v nalsovu. frustrated much?) FUN!

In najhujše od vsega je, da se sploh ne morme tako zares smilit sama sebi. Vse kar lahko počnem je, da se nadiram. Semi interno. Če tako nejkje v Mariboru vidite punco z razmršenim gnezdom las, ki se naokrog vleče kot notedamski zvonar in kriči stvari v smilsu “Res, Petra? RES?!? Tak nesposbna si?!?” se me ni treba bat. Nevarnost predstavljam zgolj sama sebi …

YouTube slika preogleda
  • Share/BookmarkKomentiraj

(obvezno)

(obvezno)Formiranje komentarja
Nazaj na Vrh | Tekstovno območje: Večje | Manjše

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !