Bobersamo še 60x grem spat

Kupljene imama enosmerne vozovnice za London. Stvar je sicer veliko bolj zlovešča na prvi pogled, navsezadnje se lahko v Lodnon in iz Londona nekam k nam pelješ tudi za 9€, če imaš srečo, ampak kolikokrat v življenju kupiš enosmerno letalsko karto?

Norb bo v roku tega tedna oddal magistrsko. (In jaz imam celih 25 strani diplomske, brez slik tak da… :D ).

Počasi, res počasi, dajem na kup stvari, ki be se jih pred selitvijo rada znebila. Pozna kdo koga, ki kupuje namizni računalnik? In that case: tukaj je moj,)(wohoo, prodan v 1 dnevu:), bo pa Norb počasi prodajal svojega…) s težkim srcem se bom poslovila od njega in ga zamenjala za precej slabšega laptopa, but so is life. Dovolj zabavno bo seljenje šivalnega stroja, ne bom selila še tele škatle. prav tako, hoče kdo kake knjige o oglaševanju? Teh imam tudi polno in večino vam jih podarim, ako si pridete po njih:)

Oh in vso to brskanje po gumtreeju, za one-doublebedroom apartment, hackney, je nehalo biti zabavno preživljanje prostega časa, ampak predvsem obupano zavedanje, da boma hudo težko našla primerno bivališče. Ko smo že pri bivališčih v Londonu, bere to kdo, ki ve za kako sobo, ki bi se jo avgusta dalo najet za en mesec? Tako da bi imela kje za živet, dokler ne najdema česa pametnega in to:)

Vse postaja tako realno. Zavedanje, da ne grem na 4letne počitnice. Zavedanje kaj vse bom primorana pustiti za sabo (čeprav, roko na srce, dejstvo da je v Sloveniji vse tako nerožnatno precej pomaga) in kako hitro bom mogla najt službo tam, če boma htela jest kaj več kot baked beans in indijski riž. In zavedanje, da je skrajni čas da napišem še preostalih 30 strani. Ali kolikorkoli bo pač naneslo.

In hkarti počasi planirama transport psa, tako da če ima kdo slučajno izkušnje s takimi zadevami, je več kot dobrodošel da napiše kak komentar:) Ari je seveda prevelik, da bi se lahko stiskal k nama v kabini. In nikoli še ni v boxu, tako da bo vse skupaj zagotovo neverjetno zabavno za vse udeležene. Mogoče pa mu stvardese pustijo kr zraven naju, če pokažema kako priden je na vlaku? Tam mu prijazne tete celo pustijo sneti nagobčnik…

It’s stresful as fuck in malo se mi meša. Ampak imam še 2 meseca. In eno morje….

 • Share/BookmarkKomentarji

 1. 1 any komentira:

  Povprašajta pri Slovenski katoliški misiji v Londonu. Do 30 dni se lahko nastanita v njihovem domu.

  http://skm-london.org.uk/nas_dom.htm

  Objava 23.05.2013, 09:54
 2. 2 Nike komentira:

  Hej, jaz poznam nekoga v Londonu, ki bi mogoče oddal sobo, več detajlov v privat, če želiš :)

  Objava 23.05.2013, 10:36
 3. 3 Lorem Ipsum komentira:

  AAAAAA!!!! V London prides? No, od srecanja in caja v Mariboru se je veliko spremenilo :) Ce rabis pomoc me zokni po mailu. Ja, tudi psa smo uvozili…

  Objava 2.06.2013, 18:28

Komentiraj

(obvezno)

(obvezno)Formiranje komentarja
Nazaj na Vrh | Tekstovno območje: Večje | Manjše

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !