BoberHipster volkec (give-away?)

Odkar sme na UT prvič zagledala tegale geometričnega-etničnega-hipsterskega volkca, sem vedla da ga HOČEM na nekem kosu oblačila.  Kmalu sem ugotovila tudi, da hočem, da se naseli na neko črno jakno, ki bo odlična protiutež dekliškim poletnim oblekam ob večerih. Nekaj časa sem razmišljala o tem da bi eno staro jakno pobarvala na črno, potem sem gledala v second hand shopu, če majo kako, dokler nisem sklenla, da si jo pač zašijem. Ampak ta objava ni o jakni. Jakna je še v kosih na stolu poleg mene in bo očitno edina iz seznama, ki mi jo bo pred selitvijo, upam, uspelo zašiti. (F* me sideways. čez malo več kot en teden bom živela v Londonu.)
*zdaj sem preživela en majhen paničen napad. ampak vrnimo se k pisanju.*


Seveda jakne, ki jo bom z veliko truda zašila, nisem želela na slepo uničit z vezenjem, zato sem vzorec najprej sprobala na ostanku blaga. In je presenetljivo lepo uspel (hvala bogu ima zgolj malo manj kot 10000 šivov. v tem stavku, dejansko, ni sarkazma) in ga nisem želela zgolj zavreči na svojem kupu blaga iz katerega bo morda nekoč nekaj nastalo. (ne bo. v London grem. F….). Zato sem ga uokvirila.
In ker je sam na tem črnem blagu zgledal malo osamljeno, sem sklenla, da ga bom še malo okrasila s temi piramidastimi kovinskimi zadevami, ki so dandanes tako priljubljene (in sem si jih, da jih bom morda ene 8 dala na jakno, 100 naročila iz Kitajske. )

And I like it. Problem je, da ga ne bom nesla v London. Navsezadnje sumim, da ni ravno po Norbovem okusu in ga zato ne bom mogla nikamor obesit.  Zato ga podarjam, ako si ga kdo želi. Tako za slovo. Prvi, ki pod to objavo napiše, da ga bo posvojil, ga dobi. Zastonj. Še poštnino častim – vse kar želim je, da mu nekdo podari prijeten in udoben dom. Ako ga slučajno kdo želi, i have no idea what people like anymore… :)

 • Share/BookmarkKomentarji

 1. 1 frue komentira:

  jz bi jz bi jz bi :)

  Objava 12.07.2013, 19:12
 2. fenchurch 2 fenchurch komentira:

  It is yours! pošlji mi svoj naslov na mail fenchurch.swap@gmail.com. bom šla v pondeljek (ali enega teh dni, pač… na pošto! :) )

  Objava 12.07.2013, 22:13
 3. 3 panda komentira:

  Prepooooooozna :( Pa tako lepo druzbo bi delal moji pandi chewing on bamboo :3

  Objava 12.07.2013, 22:25

Komentiraj

(obvezno)

(obvezno)Formiranje komentarja
Nazaj na Vrh | Tekstovno območje: Večje | Manjše

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !