BoberNovo geometrično pisano blago

Že pred nekje enim tisočletjem sem oblikovala in si naročila novo blago iz spoonflowerja. SEveda je bilo za tedenski natečaj in tokratna tematika je bila “small scale geometric print”. Ampak ta natečaj ni bil kar tak, povprečen tedenski natečaj. Pripravljen je v sodelovanju z Milk&Honey, internetnim podtjetjem, ki ti izdela čevlje po naročilu. 4 zmagovalci (ok, zmagovalke, sumim da ni skoraj nobenega moškega nikoli tamkaj) za nagrado dobijo čevlje. eeep.

Čeprav mislim da nimam šans, da pridem med top 50, kaj šele top 10, bi bilo vseeno kul, če imate čas, kliknete semkaj in glasujete za moj “tri”. (in vse ostale, ki so vam všeč. :) )

Ampak to pišem predvsem za to, ker prijazni gospod poštar to blago danes končno dostavil do mene. In je še lepše, ko sem mislila, da bo. In še zmeraj nimam pojma, kaj bom s tem metrom:D Najprej sem nameravala nardit obleko večinoma solid barve (zeleno. roza. bež. ne vem.) in tole uporabit za spodnjo tretijno. Ampak, ampak,… ne vem. Mogoče bi majco. Odkar živim tukaj me malo manj skrbi nosit res čudne obleke. :)

 • Share/BookmarkKomentarji

 1. 1 ConTroll komentira:

  Evo, glas oddan. Izbor – 8 všečnih. Med njimi tudi tvoj vzorec. Pozdravljam kreativnost spirita.:)

  p.s.: Frenchurch, še nekaj. Povezava pod “kliknite semkaj” je v orodni vrtsici opremljena z enim http:// preveč. Če želiš, da bo glasovanje potekalo nemoteno, bo bolje, da odvečne znake čimprej odstraniš in shraniš znakovno natančno povezavo. Zdaj se link ne odpira, Vsakokratno ročno brisanje pa je za tvoje potencialne glasovalce bržkone nadležno in zamudno opravilo.

  Želim ti veliko nadaljnih uspehov, pa inspiracije in dobrih idej.

  Objava 24.09.2013, 12:52
 2. fenchurch 2 fenchurch komentira:

  Hvala!

  (in popravljeno, posebej hvala za to! :) )

  Objava 24.09.2013, 13:07
 3. 3 ConTroll komentira:

  Fenchurch, malenkost, z veseljem.:)

  Khm … če dovoliš še en namig; majice v teh barvnih kombinacijah in vzorčkom bi se po vsej verjetnosti zelo hitro naveličala. Zato menim, da je tista tvoja prva ideja z oblekco precej boljša. Naprimer za obrobo (prosto po lastnem okusu) ene od solid barv, ja. Le s to razliko, da bi namesto bež, k temu blagu osebno raje izbrala belo. Za kakšno poletno varianto na V izrez s širšimi vzorčkastimi naramnicami in pasom s pentljo zadaj, recimo. In seveda bi tudi enobarvno zeleno (ali roza) ta vzorec lepo dopolnil. Morda, kot poživitev kakšne od spomladanskih variant; spodnja tretjina rokavcev in/ali U ovratnik, k spodnji tretjini oblekce. Ali pa nemara izdelaš raje kar daljši, prostopadajoč šal in tanjši pašček … kot modna dodatka za kombinacijsko popestritev.;)

  Objava 24.09.2013, 15:27

Komentiraj

(obvezno)

(obvezno)Formiranje komentarja
Nazaj na Vrh | Tekstovno območje: Večje | Manjše

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !