BoberZadnjič (?)

Ta blog bo čez točno en teden praznoval svoj 4. rojstni dan. 4 leta zveni kot neverjetno dosti in neverjetno malo hkrati. 290 objav in nič koliko slovničnih napak. Fajn sem se mela in na živce mi je šlo in včasih sem pričakovala preveč od sebe in bralcev. Bolj redne objave in kak komentar več, npr.

Že dolgo sem se poigravala z mislijo, da bi začela pisati nov blog v angleščini (da lahko potencialnim delodajalcem na netu kaj pokažem), ampak se preprosto nisem spravla zraven. Potem sem se končno preselila in ugotovila, da mi malo vaj v pisanju v tem jeziku ne bi škodilo. In da bi mogoče lahko tako dosegla neko bolj zainteresirano (če ne nujno večjo) publiko.

Seveda bi lahko pisala oba bloga hkrati, ampak nekako se mi zdi, da bi bila to bolj ali manj izguba časa. Če me kdo rad bere v moji neneajboljši slovenščini, bo verjetno presnel tudi mojo nenajboljšo angleščino. Zato zaenkrat zaključujem to zgodbo. Ne morem biti 100% prepričana da ne bom pogrešala svojih virtualnih monologov v materinščini, tako da se zna zgoditi, da se bom vrnila. Ampak vsaj za nekaj časa se Fenchurch poslavlja.

Lahko pa obiščete Pinko, njeno angleško govorečo dvojčico, če jo kdaj pogrešate. Tukaj. • Share/BookmarkKomentarji

 1. 1 Blanka komentira:

  Škoda!
  Te pa bom z veseljem brala v angleški različici!
  Sem šele pred kradkim odkrila tvoj blog in mi je zelo všeč … sploh crafty stvari! Sem pa bolj “sramežljive” sorte in zato nisem nikoli oddala nobenega komentarja.
  Btw – kje preko spleta naročaš stvari za svoje izdelovanje? Tiste netke in Kitajske?
  Lp

  Objava 8.10.2013, 11:46
 2. fenchurch 2 fenchurch komentira:

  Hvala!
  Nekatere iz buyincoins.com, predvsem zadeve za okraševanje tort. Čeprav mislim, da so se v zadnjem letu malo podražli (ampak še vedno so precej bolj poceni kot v Sloveniji). Drugače pa ebay. Tam najdeš vse:)

  Objava 8.10.2013, 12:01
 3. 3 iva (naročite se na komentarje) komentira:

  Tudi jaz sem ga odkrila šele pred kratkim in rada prebirala. S komentiranjem pa je tako, da se nam bralcem včasih ne da nič napisati. Pa to ne pomeni, da nismo zainteresirani, pač pa da nimamo kaj pripomnit. Na novem blogu si uštimaj kako spremljanje obiska strani, da vidiš da ljudje pridejo, ostanejo in preberejo :)

  Objava 29.10.2013, 12:13
 4. fenchurch 4 fenchurch komentira:

  Hvala:) Sej sem mela google analyitics in vidla statisko, ampak sme si vseeno želela več kometarjev:))

  Objava 29.10.2013, 13:06
 5. 5 iva (naročite se na komentarje) komentira:

  Aha :) No potem pa se začni posluževat marketinške tehnike, ki se ji reče “Call to action”, se pravi, da vsak zapis zaključiš s neko pobudo po odzivu. Nekaj predlogov (ki lahko jih uporabiš, če ti pridejo prav):
  -Katera je pa tvoja najljubša roža?
  -Kaj misliš o tem, da je to moj zadnji zapis?
  -If you are reading this, please comment, I feel really lonely today and desperately need approval from strangers.
  -I have bunny slaughter planned for tomorrow, for every comment one fluffy bunny will be spared. Do you want bunnies to die?!

  Objava 29.10.2013, 13:56
 6. fenchurch 6 fenchurch komentira:

  :) Mislim da sem včasih probala. Ni pomagalo:) Na novem blogu je boljše:))

  Objava 29.10.2013, 23:03

Komentiraj

(obvezno)

(obvezno)Formiranje komentarja
Nazaj na Vrh | Tekstovno območje: Večje | Manjše

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !